Huis

Haal het maximale uit de verkoop van je huis

Het verkopen van je huis kan een grote stap zijn in het leven. Zeker wanneer je er een hele tijd gewoond hebt en er gelukkig bent geweest. Maar soms is het tijd voor wat anders, om welke reden dan ook. Voor het verkopen van je huis kan je een makelaar contacteren die alles of toch zoveel mogelijk voor jou zal regelen. Of je kan er ook voor kiezen om je huis zelf te verkopen. Een huis verkopen zonder makelaar, kan dat? Absoluut, wij geven je er graag meer info over!

Zelf huis verkopen

Een huis verkopen, daar komt heel wat bij kijken. Een makelaar contacteren, bezichtigingen die moeten gebeuren, de onzekerheid en niet onbelangrijk, de makelaarskosten die je moet betalen aan de makelaar voor het verkopen van jouw huis. Maar waarom zou je echter kosten betalen voor het verkopen van je huis, als je het gewoon zelf kan doen? Zelf je huis verkopen wordt steeds populairder en daar zijn heel veel goede redenen voor.

Hoe werkt het?

Je huis verkopen zonder makelaar, het kan best even schrikken zijn, maar dat is niet nodig. Via zelfwoonhuisverkopen.nl kan je gemakkelijk en snel je huis verkopen aan een eerlijke prijs zonder al te veel gedoe. Maar hoe gaat dat dan juist in zijn werk?

• Eerst moet er een afspraak ingepland worden. Je kan contact opnemen via de contactpagina en dan volgt er een eerste gesprek. Tijdens dat gesprek wordt jouw situatie besproken en wordt er gekeken hoe jij zo goed mogelijk geholpen kan worden.
• De waarde van het huis wordt bepaald. Tijd wordt uitgetrokken om de woning grondig te bekijken en samen de mogelijkheden door te nemen. De waarde van de woning wordt op dat moment bepaalt.
Zelfwoonhuisverkopen heeft een netwerk van investeerders, beleggers en makelaars. Zij gaan binnen hun netwerk kijken wie het huis kan kopen. Ofwel doen ze het zelf of een van hun partners koopt het huis. Wanneer je akkoord gaat met het bod, wordt al het papierwerk door hen geregeld en hoef jij je van niets iets aan te trekken!

Voordelen zelf huis verkopen in Rotterdam

Aan zelf huis verkopen in Rotterdam zijn heel wat voordelen verbonden. We zetten ze met plezier voor jou op een rijtje:

• Je hoeft niet te vrezen dat het huis lang leeg zal staan voor er een bod komt. Je hebt direct zekerheid en duidelijkheid en je huis wordt snel verkocht.
• De service is volledig gratis, je betaalt geen extra kosten. Dit omdat er geen makelaar bij komt kijken. Ook hoef je niet te betalen voor promotiemateriaal of kijkdagen, zoals normaal wel zou gebeuren.
• Zorgeloze verkoop: alles wordt van jou overgenomen en je hoeft zelf niets meer te doen. Alles wordt met jou besproken en overlegd, maar alles wordt door Zelfwoonhuisverkopen uitgevoerd.
• Zelf huis verkopen, maar er toch in blijven wonen? Dat kan! Investeerders of beleggers kopen vaak een woning om deze te gaan verhuren. Je kan de woning dus aan hen verkopen en er zelf als huurder intrekken!
• Je wordt snel betaald voor je woning, indien het kan, kan er zelfs een aanbetaling gebeuren.

Waarom huis snel verkopen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je je huis snel wil verkopen. Helaas kan het in de liefde verkeerd zijn gelopen tussen jou en je partner en staat er een echtscheiding te gebeuren. Het kan ook zijn dat je groter wil gaan wonen of net kleiner. Een woning kopen vraagt om een lening, het kan zijn dat je je baan bent verloren en de woning dus niet meer kan betalen.

Wat de reden ook is, als je snel je huis wil verkopen is zelf je huis verkopen de beste manier. Schakel Zelfwoonhuisverkopen in om zelf huis verkopen in Rotterdam mogelijk te maken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button