HuisTrends

Haal Scandi Chic in huis met…

Rust in huis, dat willen we allemaal wel. Jouw interieur speelt hierin een grote rol. Als je op zoek bent naar een rustig interieur, maar ook wel van wat luxe houdt, dan is de woonstijl Scandi Chic zeker weten iets voor jou. We vertellen je hier meer over deze upcoming woonstijl en geven je een aantal tips hoe je deze stijl in jouw interieur verwerkt. Zodat jij binnenkort kunt genieten van een relaxed, stijlvol én chique interieur.

‘Basic’ basis

Bij een Scandi Chic interieur vormt, je raadt het al, de Scandinavische woonstijl de basis. Denk hierbij aan kleur- en materiaalgebruik en aan de meubels zelf. Ga voor natuurlijke/aardse tinten. Alles helemaal wit hoeft niet meer bij een Scandinavisch interieur, maar houd de basis kleuren wel licht en neutraal. Lichte houttinten, bouclé meubels en beige eetkamerstoelen zijn populair voor deze woonstijl. Als je hierbij kiest voor een velvet stoffering voor de eetkamerstoelen geef je het item net die chique touch. Maar de prachtige eetkamerstoelen van Jesper Home passen ook perfect in een Scandi Chic interieur. Als je voor een onderstel in het goud of rose gold kiest heb je ook direct een luxe eetkamerstoel.

Een beetje extra mag

Een opgeruimd huis is ook belangrijk voor een Scandi Chic interieur. Denk hierbij aan genoeg opbergruimte. Stijlvolle houten opbergkasten die niet te veel poespas hebben, maar een strak design. Ga niet voor volledige open kasten, hierin zie je te veel rommel. Af en toe een open plank is prima om daar een leuk accessoire op te zetten. Hier kun je goed losgaan met wat luxere items. Ga bijvoorbeeld voor stijlvolle kandelaren, een heerlijk zacht vloerkleed of mooie kunst aan de muur.

Haal Scandi Chic in huis met...

Het stukje ‘Chic’ uit Scandi Chic

Mag het van jou wel extra chic? Dan kun je de producten van Richmond Interiors zeker waarderen. Van goud tot velvet, alle items uit het assortiment van dit stijlvolle woonmerk hebben een luxe look. Richmond Interiors ontwerpt en produceert al hun meubels zelf waardoor er extra aandacht aan details besteed wordt. Je kunt natuurlijk ook voor één chique eye-catcher gaan, denk aan een fauteuil of bank. In combinatie met de eenvoudige Scandinavische basis van de rest van het interieur zul je dit contrast goed zien. Als je wel rekening houdt met kleur- of materiaalovereenkomsten wordt dit een prachtig plaatje bij elkaar.

Ga voor een Scandi Chic

Fan van deze woonstijl? Dat begrijpen we helemaal! Als je voor deze woonstijl wil gaan is het dus belangrijk om voor een ‘basic’ basis te gaan en dit aan te vullen met chique items. Succes met het creëren van een Scandi Chic interieur bij jou thuis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button