Overig

Hoe werkt online kaartleggen?

Tarot kaarten zijn uitgegroeid tot één van de meest populaire vormen van waarzeggerij. De kaarten kunnen je namelijk antwoorden bieden op belangrijke levensvragen zoals “moet ik switchen van baan?” of “is mijn relatie stabiel genoeg voor een huwelijk?”. Steeds meer mensen halen tarot kaarten in huis, om zelf antwoorden op deze vragen te vinden. Klinkt dat allemaal veel te ingewikkeld? Dan kun je er ook voor kiezen om de kaarten te laten lezen door een échte paragnost. Vroeger moest je dan op zoek naar een medium in de buurt, maar tegenwoordig kun je ook gewoon een online sessie aanvragen. Ben jij benieuwd hoe zo’n online sessie in zijn werk gaat? Lees dan vooral verder!

Het medium bereidt zich voor

Voor jou begint de sessie pas wanneer je contact legt met het medium, maar de paragnost is al ver van tevoren bezig met de sessie. Zo moeten ze er bijvoorbeeld voor zorgen dat de werkplek grondig is gereinigd van alle overbodige energieën. Hierdoor blijft de werkplek neutraal, waardoor het medium zich volledig kan concentreren op jouw levensvragen én de kaarten. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de paragnost de juiste sfeer neerzet. Dit kan door middel van kaarsen, wierook of het opzetten van een muziekje. Zodat jij je helemaal op je gemak kan voelen. Als laatste worden natuurlijk de tarot kaarten erbij gepakt!

Het stellen van de vragen

In het begin van het gesprek, krijg jij de mogelijkheid om de belangrijkste vragen te stellen. Let op, want deze vragen zullen centraal staan tijdens de rest van de sessie. Het is daarom van groot belang dat je de juiste vragen stelt: denk er dus goed over na. Let op, en stel vooral open vragen. Hierdoor kun je meer inzichten krijgen dan met een vraag die alleen met ‘ja’ of ‘nee’ kan worden beantwoord. Om de beste resultaten te behalen, is het belangrijk om je op één deel van je leven te focussen. Denk bijvoorbeeld aan je carrière, je relatie of je innerlijke geest. Maak je vooral niet teveel zorgen over het stellen van de perfecte vraag. Het medium kan je hierbij helpen!

Het leggen van de tarot kaarten

Na het stellen van jouw vragen begint dan eindelijk het online kaartleggen! De paragnost gaat aan het werk met zijn of haar kaarten. Let op, want iedere paragnost heeft zijn eigen manier van werken. Sommigen leggen één kaart per keer, en bespreken iedere kaart met de klant. Anderen leggen een heleboel kaarten, die ze pas aan het einde allemaal doornemen. Is het je eerste keer? Schroom dan vooral niet om vooraf naar de werkwijze van de paragnost te vragen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Gerelateerde artikelen

Back to top button