Overig

Iemand beterschap wensen: dat doe je zo!

Beterschap wensen bij ziekte of om een andere reden: je wilt laten weten dat je hoopt dat deze persoon er snel weer bovenop komt. Of het nu een familielid, vriend, vriendin of kennis is, een beterschap wens op het juiste moment wordt hoe dan ook gewaardeerd. Maar hoe kun je nou iemand op de beste manier beterschap wensen? Wij vertellen je het in dit artikel!

Kaartje

Beterschap wensen door middel van een kaartje: een simpel, maar mooi gebaar. Aan de hand van een persoonlijk kaartje kun je de persoon in kwestie laten weten dat je aan hem/haar denkt en hoopt dat hij/zij snel weer opknapt. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap schrijven. Je kunt hierbij denken aan iets simpels, maar je kunt ook uitpakken door bijvoorbeeld een leuk gedichtje te maken.

Ballon

Wil je iemand beterschap wensen en tegelijkertijd opfleuren? Dan hebben wij een leuk idee: een tros ballonnen versturen. Kies hiervoor voor beterschap ballonnen. Je hebt hier veel keuze in, kies een tros ballonnen dat je zelf leuk vindt. Een tros ballonnen kan je snel en makkelijk naar het huis van iemand versturen. Het wordt namelijk gewoon aan de deur bezorgd. Dit creëert een onvergetelijk moment waarbij de persoon in kwestie verrast zal worden. 

Fruitmand

Hoe kun je iemand beter beterschap wensen dan met een fruitmand? Het geven van een fruitmand als beterschap wens is een mooi gebaar. Bovendien is fruit ook nog eens hartstikke gezond, dus dit komt natuurlijk goed van pas als iemand ziek is. Je kunt een fruitmand zelf samenstellen maar je kunt er ook voor kiezen om een fruitmand te bestellen.

Bloemen

Beterschap wensen kun je ook doen door bloemen te geven. Bloemen zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Zeker als je ziek bent is het krijgen van bloemen een mooi gebaar. Om het extra persoonlijk te maken, zou je ervoor kunnen kiezen om er een kaartje bij te doen. Op dit kaartje kun je een persoonlijke tekst schrijven. De combinatie van bloemen met een leuk kaartje erbij is een ideale manier om iemand beterschap te wensen.

Chocolade

Iemand beterschap wensen kun je ook doen door een lekkere reep chocolade te geven. Want zeg nou zelf, wie is er nou geen liefhebber van chocolade? Wellicht heeft degene die je beterschap wilt wensen een specifieke favoriet als het gaat om chocolade. Denk bijvoorbeeld aan melk, puur of witte chocolade. Als je dit weet, wordt het nog makkelijker om een lekkere reep chocolade uit te zoeken. Als iemand een griepje te pakken heeft is de kans groot dat hij/zij deze chocolade niet meteen zal opeten, maar voor een later moment komt een stuk chocolade uiteraard altijd van pas.   

Wil je iemand echt een hart onder de riem steken? Dan zit je met deze beterschapscadeaus altijd goed. Je laat hiermee weten dat je hoopt dat hij/zij snel weer de oude wordt. De persoon in kwestie zal met een van deze cadeaus zeker verrast worden en het hoe dan ook waarderen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button