Tuin

Populair: Santika loungesets

Story Highlights
  • De inrichting van de tuin wordt steeds belangrijker
  • Santika biedt een breed assortiment loungesets
  • Koppeling van luxe, comfort en stijl

Iedereen wil of heeft al een loungeset tuin tegenwoordig. Steeds meer wordt de tuin namelijk het verlengde van het huis en daarom wordt ook steeds meer waarde gehecht aan de loungeset. De tuin is al lang niet meer het sluitstuk op de begroting om de simpele reden dat mensen buiten het zelfde comfort willen ervaren als binnen. Of het nou gaat om een loungebank tuin, een design loungeset of een tuinset lounge, Santika biedt het allemaal. Het populaire merk biedt steeds de perfecte combinatie van stijl, luxe en comfort.

Altijd het beste zitcomfort

Prachtig voorbeeld van de loungesets die Santika te bieden heeft is wel de Santika Sovita hoek loungeset 5-delig. Dit exclusieve ontwerp wordt meteen de blikvanger in je tuin en biedt zoals je van deze aanbieder gewend bent het beste zitcomfort. Het geheel oogt modern en luchtig en de loungeset nodigt uit om te gaan zitten of liggen. Kies je voor deze specifieke loungeset dan krijg je twee keer een open bank rechts, een open bank links en een lounge tuintafel. De producten zijn van hoogwaardig aluminium. Daardoor is het een zeer sterke loungeset die echter zeer licht van gewicht is. De loungeset is onderhoudsvrij en je kunt de loungeset zonder problemen heel het jaar buiten laten staan.

Fraaie afwerking met polywood delen

Nog een voorbeeld van wat Santika te bieden heeft voor in de tuin? Laten we dan eens kijken naar de Santika Yovita loungeset 5-delig. Hoewel het slechts een letter verschilt met de hierboven beschreven loungeset zien we toch een heel andere set, een set die nu bestaat uit een open bank links, een open bank rechts, een midden module, een hoekmodule en een loungetafel rechthoek. Ook nu heb je weer optimaal zitcomfort. De set oogt luxe en is afgewerkt met polywood delen bij de rug- en armleuning. Ook nu valt de combinatie tussen uitstraling en comfort echt op. Want je ligt en zit zeer comfortabel op de loungesets van deze aanbieder.

De voordelen van Santika loungesets

Vaak worden loungesets aangeboden die of heel erg mooi zijn of die minder uitstraling hebben maar wel optimaal zitcomfort garanderen. Een van de voordelen van Santika Furniture is dat ze uitstraling koppelen aan zitcomfort. Alles wat Santika maakt is stijlvol, ademt luxe en biedt comfort. Die combinatie is een heel sterke combinatie en verklaart al voor een groot deel de populariteit van dit merk. Bovendien stralen de loungesets kwaliteit uit en zijn ze praktisch onder meer omdat je geen onderhoud hoeft te plegen aan de sets van Santika.

Gerelateerde artikelen

Back to top button