FashionTravel

Inspiratie voor de juiste kerstcadeaus

In deze tijd wil je degene die je lief hebt, meer dan ooit eerder, een cadeautje geven. En dat is een goed idee want een cadeautje krijgen zorgt ervoor dat je even aan iets anders kunt denken. Precies dat is wat we nu heel hard nodig hebben. 

Vind je het extra moeilijk of misschien zelfs onmogelijk is om dit jaar een goed cadeautje te vinden nu alle winkels dicht zijn? Of vind je het nog zo lastig omdat je degene die je iets wil geven niet eens met kerst kunt zien? Lees dan even alles inspiratietips. Dan wordt het ook voor jou eenvoudig het beste cadeau te vinden. 

Voor elke portemonnee wat wils

Goede cadeaus hoeven niet per se dure cadeaus te zijn. Het belangrijkste is het gebaar en of je moeite hebt gedaan om iets te vinden wat bij de ander past. Maar misschien wil je ook wel juist nu iets meer uitgeven voor een cadeau waar de ander ook echt iets aan heeft en blij mee is. Niet iets voor alleen nu maar voor heel lang. In beide gevallen hebben we goed nieuws. Want één van de cadeaus waar je echt altijd mee scoort is een tas. Tassen zijn er in vele soorten en in ook diverse budgetten. Dat maakt het extra fijn. Wil je echt letterlijk en figuurlijk iets kleins geven maar met een groots effect? Dan is een mooie portemonnee of een clutch een goede optie. Gun je diegene echt het allerbeste? Stop je er een paar muntjes in. Want dat schijnt geluk te brengen.  

Sportieve cadeaus

Is je zoon, dochter of misschien je schoonvader gek op sporten? Dan is een mooie sporttas echt het cadeau. Juist omdat ze nu misschien (tijdelijk) hun sport niet kunnen uitoefenen. Doe er wel een opbeurend briefje of een kaartje in. Wil je meer luxe dan kun je de tas ook vullen met lekkere douche spullen of een handdoek voor na het sporten. En ook een basis abonnement bij een club is natuurlijk een optie. Ook een mooie rugzak voldoet in een aantal sporten goed. Kies je voor een Eastpak weet je gelijk dat ze er echt jaren plezier van hebben want die hebben een garantie van maar liefst 30 jaar op alle reguliere producten (rugzakken, tassen en bagage).

Beauty’s voor een mooie prijs

Nog zo’n mooi merk met hele mooie tassen is Super Dry. Nog leuker is het dat er een Super Dry Sale is. Dat is dus echt de mooiste tassen scoren tegen de beste prijzen. En als je toch aan het winkelen bent, is een tas voor jezelf misschien ook geen slecht idee. Tenslotte is dit je kans. En na afgelopen jaar heb je het zelf ook wel verdiend toch? Super Dry heeft naast hele sportieve rugzakken ook hele mooie crossbody tassen. Daarnaast heeft het model tassen voor heren, dames en tassen waar je beide om zult gaan vechten. 

Luxer dan luxe

Wil je je dochter, moeder of vriendin echt even verwennen, dan is er natuurlijk maar één optie en dat is zo’n geweldige tas uit de Ted Baker Collectie. Met zo’n cadeau hoef je eigenlijk niet eens meer een kaartje toe te voegen laat staan nog iets te zeggen. Het enige waar je misschien nog wat mee kunt is een pakje papieren zakdoekjes klaar houden. Want dat ze tot tranen geroerd zijn, die kans is groot. Stuur je je cadeautje, pak het pakje zakdoekjes dan maar gewoon er bij in. En houdt er rekening mee dat er een stotterend telefoontje komt om je te bedanken. 

Want kun je het cadeautje zelf niet brengen of geven? Dan is opsturen natuurlijk nog steeds een optie. En is lukt dat niet voor kerst… met deze cadeautjes zal de ontvanger je zeker helemaal niet kwalijk nemen. Laat het wel het liefst gewoon direct doorsturen. Dat scheelt tijd en een extra ritje voor de vervoerders die het toch al zo druk hebben. En jij laat met een appje of telefoontje gewoon even weten wanneer er een cadeautje bezorgd gaat worden. Hoe easy is dat.

Gerelateerde artikelen

Back to top button