Trends

Inspiratie voor een leuk en origineel kerstpakket

Voor veel werkgevers is het ieder jaar weer een enorme uitdaging om een leuk en vooral ook origineel kerstpakket samen te stellen voor zowel werknemers als zakenrelaties. Belangrijk is vooral om iets te kiezen wat niet alleen leuk is, maar waar ze ook wat aan hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met lekkernijen en aanvullend een praktisch voorwerp zoals een drinkfles of hapjesplank. Omdat we heel goed snappen dat het vinden van een geschikt kerstpakket best lastig kan zijn, hebben wij wat inspiratie voor je, waarmee je zeker een leuk pakket kunt samenstellen.

Wat is je budget?

Het samenstellen van een kerstpakket kun je natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Afhankelijk van het budget kun je kiezen voor een pakket met alleen maar eten en drinken, maar er zijn ook heel veel werkgevers die er nog wat extra’s bij doen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een dinerbon zodat je met z’n tweeën kunt eten of een slowcooker om tijdens de feestdagen een lekker mals stuk vlees op tafel te kunnen zetten. Je kunt je dus wel voorstellen dat het belangrijk is om vooraf een budget met jezelf en ook je boekhouder af te spreken, zodat je ongeveer weet waar je aan toe bent. Zo kun je kiezen voor goedkope kerstpakketten voor je personeel, waar overigens niets mis mee is, maar kun je ook kiezen voor een wat luxer pakket.

Food of non food

Wanneer we het hebben over een kerstpakket, dan denken we al snel aan een pakket vol met nootjes, kaas, worst, chips en vaak een fles wijn of wat bier. Toch zijn er ook allerlei leuke alternatieven, die het pakket nog veel leuker maken. Wat dacht je van bijvoorbeeld een mooie ovenschaal of zoals eerder genoemd, een slowcooker in combinatie met een vlees- of visschotel? De uiteindelijke keuze of je gaat voor food of non food of een combinatie hiervan is helemaal aan jezelf. Zo kun je namelijk ook met een beperkt budget, prima kiezen voor een combinatie. Je kunt namelijk ook een leuke snijplank bij het pakket in doen of een set met speciale kaasmesjes.

Besteed het uit

Je kunt ervoor kiezen zelf aan de slag te gaan, maar waarom besteed je het samenstellen niet gewoon uit? Wist je namelijk dat online een kerstpakket bestellen tegenwoordig heel gemakkelijk is? Zo kun je op basis van je eigen voorkeur zoals budget en eventueel smaak zelf bepalen wat er allemaal in het pakket komt. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is ervoor zorgen dat er een persoonlijke boodschap wordt geschreven, die bij het pakket in wordt gedaan. Niet alleen scheelt je dit een hele hoop tijd, maar vaak ook de nodige stress omdat je geen idee hebt hoe je dit jaar weer tot een goed gevulde doos of mand moet komen. Dus ben je op zoek naar een origineel kerstpakket, besteed het dan uit aan één van de vele bedrijven die hier gespecialiseerd in is. We kunnen je namelijk verzekeren dat de meerprijs die je dan misschien betaalt, absoluut niet opweegt tegen de tijd en stress die het jezelf kost.

Gerelateerde artikelen

Back to top button