Overig

Inspiratietips voor persoonlijke cadeaus

Een passend cadeau uitzoeken voor een verre kennis is vaak niet zo moeilijk. Een persoonlijk cadeau voor een goede vriend of vriendin uitzoeken daarentegen? Dat kan nog wel eens ingewikkeld  zijn. Sommige dierbaren zullen zo nu en dan wel eens een hint laten vallen. Bijvoorbeeld over die ene tas of dat ene uitje dat ze nog zo graag een keer willen, maar wanneer ze dit niet doen zit je al gauw met de handen in het haar. Help is on the way! Lees hier gauw welke persoonlijke cadeaus altijd met een glimlach in ontvangst genomen zullen worden. 

Een bedrukt cadeau 

Als jullie leuke foto’s hebben samen dan is het eeuwig zonde om die op de USB-stick te laten staan. Zoek de beste foto’s uit en zoek een website op die goed is in het bedrukken van bijvoorbeeld knuffels of shirts. Vaak kun je op deze websites in het handomdraai een eigen touch geven aan het ontwerp en kun je er bijvoorbeeld een leuke tekst bij schrijven. 

Mokken worden vaak als oubollig gezien, maar wist je dat je tegenwoordig ook mokken kunt ontwerpen waarbij de foto pas zichtbaar wordt zodra je warm water in de mok giet? Dat geeft een leuk verrassingseffect! Zeg vooral niets en laat je vriend of vriendin zelf uitvogelen waarom je een saaie, zwarte mok als cadeau hebt gegeven. Wij zullen niets zeggen!

Iets wat niemand heeft

Sleutelhangers, sieraden en chocola zijn geen cadeaus voor iemand die je goed kent. Vermijd deze clichés dan ook het liefst bij het uitzoeken van een cadeau en kijk naar originelere opties. Houd je vriend of vriendin wel van een lolletje? Geef dan een cadeau dat echt niemand heeft. Bijvoorbeeld een boyfriend-pillow, een zelfroerende mok of een warm kleedje met mouwen erin. 

Als je het leuker vindt om zelf wat te maken, kun je bijvoorbeeld denken aan een zelfgemaakt (drank)spelletje. Ook hier is het leuk om foto’s te gebruiken voor bijvoorbeeld de speelkaarten. Geen zin om zelf aan het knippen en plakken te gaan? Ga dan op zoek naar een printshop die dat voor je wil doen. Meestal kun je de kaartjes dan ook meteen laten lamineren.  

Het oog wil ook wat

Wanneer je zoveel tijd hebt besteed aan het kiezen van een geschikte verpakking, is het wel zo fijn als het cadeautje ook een beetje leuk wordt ingepakt. Heb je inmiddels het juiste cadeau gevonden, maar ben je nog op zoek naar het juiste verpakkingsmateriaal om je cadeautje net dat beetje extra te geven? Neem dan eens een kijkje bij de geschenkverpakkingen van Rotimshop. Hier vind je niet alleen inpakpapier, maar ook stickers, linten en geschenkdozen om je pakketje helemaal naar eigen wens in te pakken. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button