Huis

Interieur inspiratie voor je muur in 2022!

De diverse woonmagazines en tv-programma’s op het gebied van interieur en wonen vormen een goede inspiratiebron voor een eigentijdse make-over van je huis. Als specialist in woondecoraties volgen wij natuurlijk al die nieuwe ontwikkelingen, en wij brengen dan ook een zeer gevarieerde collectie muurdecoraties, waaronder behangcirkels en wandkleden in allerlei verschillende stijlen. Op de inspiratiepagina’s op onze website vind je allerlei hippe woonideeën, waar je zeker enthousiast van wordt. Kijk maar eens op de website van de Woonblog. Je ontdekt er de nieuwste kleuren en trends, die je heel makkelijk zelf thuis toe kunt passen voor een te gekke nieuwe look in je huis.

Attractieve muurcirkels met dieren

Behangcirkels vormen een van die noviteiten in woontrends, waarmee je simpel een groots effect behaalt. Want een muurcirkel, de nieuwe, spannende versie van een poster, is niet alleen super trendy, hij vormt een waar statement in je kamer. Een saaie ruimte is dan ook heel eenvoudig op te pimpen met een opvallende muurcirkel met je favoriete onderwerp. Ben je bijvoorbeeld gek op dieren, dan is het een fantastisch idee je woon- of slaapkamer te stylen met een muurdecoratie met een van de allerleukste diermotieven, zoals de behangcirkel leeuw. Daarmee breng je niet alleen de natuur een stukje dichterbij, het geeft ook een vrolijke touch aan de ruimte door de sprekende kleuren van de afbeelding. Voor welk dier of interieurstijl je ook gaat, in het assortiment van van Muurtje.nl vind je tal van decoratieve voorbeelden, die je kamer omtoveren tot een waar jungleparadijs.

Een fotogenieke leeuw als eyecatcher

Als je op zoek bent naar een te gekke eyecatcher is een muurcirkel met het thema ‘leeuw’ vast iets voor jou! Als koning van de dierenwereld is de leeuw immers een imposante verschijning met zijn wilde manen en zijn indringende blauwe ogen. Alsof je oog-in-oog staat met dit majestueuze dier! De leeuw vormt dan ook een ideaal thema voor het op groot formaat stylen van je kamer! Uiteraard kun je ook voor allerlei andere artistieke illustraties kiezen, zoals olifanten, tijgers, leeuwenwelpen of andere jonge dieren. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen van vertederende hondjes, katten of grappige pinguïns. Stuk voor stuk dankbare onderwerpen voor een decoratieve behangcirkel in je werkkamer of de kinderkamer bijvoorbeeld. Daarbij werken dieren vaak educatief en inspirerend op kids, en geven ze bovendien steeds weer stof tot leuke gesprekken.

Spelen met bijpassende kleuren en accessoires

De gevarieerde mogelijkheden van muurcirkels met de meest magnifieke dieren ter wereld geven je de mogelijkheid jouw eigen persoonlijke voorkeuren te kiezen. Er zijn echter wel een aantal zaken waar je op moet letten als je een muurcirkel wilt aanbrengen. Want naast je eigen smaak, zijn ook de kleuren en stijl van de achtergrond en je interieur van invloed op het resultaat. Het is zaak dat de muurcirkel qua stijl en kleurenpalet goed aansluit bij het interieur van de kamer. Door er enkele stijlvolle accessoires bij te kiezen of het geheel te combineren met een mooie kamerplant, ontstaat een mooi bij elkaar passend geheel. Afhankelijk van de ruimte kun je er ook voor kiezen om meerdere cirkels op één wand plakken. Of je laat het bij één grote uitvoering. Bekijk de verschillende mogelijkheden qua muurdecoratie maar eens op de website, waar je veel inspiratie vindt op het gebied van woninginrichting. Zo geef je met relatief weinig moeite je wand een totaal nieuwe uitstraling!

Gerelateerde artikelen

Back to top button