Overig

Je kantoor inrichten doe je met deze tips

Is het de hoogste tijd om je kantoorinrichting te vernieuwen? Of heb je een nieuw kantoor dat je moet inrichten? Het leuke van je kantoor inrichten is dat je dit met zijn allen kunt doen. Lees verder voor handige tips en inspiratie voor het inrichten van je kantoor.

Tip 1. Groen

Je kantoor “groen” inrichten is helemaal hip op dit moment. Een groen kantoor laat bezoekers van je kantoor zien dat je bezig bent met de duurzaamheid van je bedrijfspand. Verder zorgt een groene inrichting ervoor dat je werknemers creatiever en productiever kunnen werken. Dit komt door het hogere zuurstofgehalte in het kantoor. Kies daarom altijd voor voldoende kantoorplanten in je kantoorinrichting. Wellicht is een groene muur ook iets voor jou kantoor? Dit is een groene wand in je kantoor waar planten en mossen groeien.

Tip 2. Ergonomische kantoormeubelen

Het is erg belangrijk om voor je werknemers te zorgen voor een ergonomische werkplek. Dit doe je door te kiezen voor ergonomische kantoormeubelen. Bij OfficeCity vind je een uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen die voor een gezonde werkplek zorgen. Zorg voor verstelbare bureaustoelen en in hoogte verstelbaar bureaus. Een ergonomische werkplek verlaagt het ziekteverzuim in je bedrijf en verhoogt de productiviteit binnen je bedrijf.

Tip 3. Zorg voor kleuren

Er is niets zo saai als een kantoor zonder kleuren. Niemand wordt blij van kale witte muren op kantoor. Daarom is het belangrijk om bij de inrichting van je kantoor te zorgen voor voldoende kleuren. Kleuren zorgen voor meer sfeer op kantoor.

Tip 4. Flexibele werkplekken

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om flexibele werkplekken op kantoor te creëren. Dit zorgt ervoor dat werknemers op elke gewenste plek kunnen werken. Probeer hierbij de indeling van je kantoor zo vrij mogelijk op te zetten. Met een roldeurkast bewaar je veilig jouw documenten op en een flexibele werkplek!

Tip 5. Voldoende verlichting

Voldoende verlichting op de werkplekken is enorm belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Als je kantoor veel ramen heeft, dan kan daglicht al voldoende zijn. Zijn er weinig ramen aanwezig? Zorg dan voor de juiste verlichting. Het beste kan je kiezen voor energiezuinige LED verlichting.

Gerelateerde artikelen

Back to top button