Trends

Je logo ontvouwt zich in een representatieve paraplu

Jouw unieke logo 

Ben je net gestart met je bedrijf en ben je aan het uitzoeken hoe je jezelf in de markt gaat zetten? Je hebt vast al heel wat ideeën op papier gezet met allerlei mogelijkheden en kansen die je gaat benutten. Waarschijnlijk heb je al een logo ontwikkeld en moet deze nog op al je uitingen ‘naar buiten toe’ worden gezet. Denk aan je website, bedrijfskleding, je auto en op het hek aan de buitenkant van je (thuis)kantoor. Maar als je er voor kunt zorgen dat je bedrijf ook zichtbaar is op de momenten dat je er even niet actief mee bezig bent, zoals tijdens een wandeling in weer en wind, dan is dat mooi meegenomen. Zeker als ook anderen dat voor je doen, zonder dat je ze er extra voor hebt moeten betalen.

Paraplu als uniek relatiegeschenk 

Want in ons klimaat is het hebben van een paraplu met logo van jouw bedrijf, buiten een uitstekend visitekaartje, ook een noodzaak. Hoe vaak loop je wel niet door de regen, met of zonder paraplu, waarbij je niet actief met je werk bezig bent. Een met jouw logo bedrukte paraplu doet dan het werk voor je, als echte eyecatcher. Zoek je al tijden naar een origineel relatiegeschenk? Een paraplu is als praktisch hulpmiddel onmisbaar bij het gemiddelde Nederlandse klimaat. Je zakenrelaties zullen dit geschenk waarderen, gebruiken en daarmee automatisch gratis reclame voor je maken.

Veel keuze in jou paraplu met logo 

In overleg met Sanders Gifts kies je de kleur van de paraplu die het beste past bij de kleuren van je logo. Wat past het beste bij je onderneming? Puur zakelijk en strak, of juist speels en vrolijk. Dat is aan jou. In het verlengde hiervan is er de keuze tussen de klassieke ronde octogonale vorm van de paraplu, misschien toch een hartvormige, of juist een vierkante. Is de directeur van het bedrijf waar je zaken mee doet, nogal corpulent qua omvang? Dan neem je een grootformaat paraplu, met jouw logo en eventueel een tekst.
Kom je er niet helemaal uit omdat er zoveel keuze is als het om kleuren gaat? Een doorzichtige paraplu biedt uitkomst en vermindert keuzestress. De kleurenopdruk komt hiermee extra goed tot zijn recht.

Eenvoudig je paraplu bestellen 

Tenslotte heb je de keuze tussen een met logo bedrukte paraplu die opengaat door middel van een schuifsysteem en een exemplaar met een automatisch openingsmechanisme. Kies dan voor het gemak. Met één druk op de knop ontvouwt je paraplu zich op sierlijke wijze en komt jouw logo daarmee prachtig tevoorschijn. Het bestellen van een of meerdere paraplu’s is eenvoudig. Je stuurt je logo digitaal door naar Sanders Gifts. Pas nadat je de proefdruk in handen hebt gehad en deze je goedkeuring heeft, bestel je de door jou gewenste hoeveelheid. Met de start van een nieuw jaar: verras je werk- en zakenrelaties met een prachtige en originele paraplu met logo.

Gerelateerde artikelen

Back to top button