Overig

Je mobieltje beschermen met een tof hoesje

Je hebt zoals zovele mensen een mobieltje maar je moet er nog een leuk hoesje omheen hebben. Er zijn tig aanbieders van telefoonhoesjes te vinden. Iedereen zegt de leukste en de origineelste te hebben maar eigenlijk hebben ze gewoon bijna allemaal hetzelfde assortiment aan telefoonhoesjes. Helemaal niet erg natuurlijk want het draait eigenlijk maar om 1 ding en dat is bescherming.

Goed beschermd op weg

Niet alleen jij moet goed beschermd zijn wanneer je op weg bent maar het is minstens zo belangrijk dat de spullen die jij bij je hebt ook goed beschermd zijn. Dit geldt dus ook voor je mobiele telefoon. Een telefoonhoesje biedt dan zeker uitkomst. Je hebt verschillende hoesjes die je om je telefoon kunt doen.

Je hebt de zogenaamde backcovers maar je hebt ook de boekhoesje of ook wel flipcases genoemd. De eerste beschermt eigenlijk alleen de achterkant van je telefoon maar terwijl dat een boekhoesje of flipcase je telefoon helemaal beschermt omdat je telefoon daar volledig in zit.

Een heerlijk ritje op de motor

Je zult je misschien nu afvragen wat heeft een ritje op de motor te maken met een telefoonhoesje of andere bescherming voor je telefoon. Nou eigenlijk is dat meer dan dat je in de eerste instantie zou denken. Heb je er wel eens aan gedacht om te kijken voor een telefoonhouder motor? Rijden is hartstikke leuk maar waar laat je je mobieltje, anders dan in je zak? Juist in een telefoonhouder die speciaal is gemaakt om op je motor te zetten. Hartstikke handig wanneer je een bepaalde route wilt gaan rijden maar de weg niet helemaal weet. Je kunt op deze manier dan toch gebruik maken van een routeplanner en jouw telefoon zit heel stevig in een goed beschermende houder.

Er zijn een aantal verschillende houders te verkrijgen die vaak ook per merk weer anders zijn. Het is dus wel verstandig om goed te kijken of dat de houder geschikt is voor jouw type telefoon. Zeker voor de meest gangbare merken is een telefoonhouder voor op de motor wel te verkrijgen.

Tot slot kun je ook nog kiezen voor een extra bescherming; een screenprotector op je telefoonscherm laten zetten. Al is dit iets wat je ook heel goed zelf kunt doen want zo moeilijk is dat niet. Nu je dan toch aan het shoppen bent voor je telefoon is het ook handig om oordopjes te hebben. Zeker wanneer je veel onderweg bent en gebruik maakt van je routeplanner is dat fijn. Wie wil er nu niet de meest sexy stem van de routeplanner mevrouw of meneer in zijn of haar oor horen die de goede weg wijst? Dat wil iedereen toch wel of niet?

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button