Health

Kies een boxspring voor luxueus slaapcomfort

Story Highlights
  • Kies voor optimaal slaapcomfort
  • Kies het juiste matras
  • Ga voor luxueus slaapcomfort

Wie op zoek is naar het perfecte bed voor luxueus slaapcomfort, komt al snel bij een boxspring terecht. Ga je een boxspring kopen, dan koop je in één keer een compleet bed dat bestaat uit een boxspring, een matras en een topper. Een boxspring zorgt voor een goede nachtrust doordat je gewicht perfect verdeeld wordt. Niet voor niets kiezen veel luxe hotels voor boxsprings op de kamer. Boxsprings zijn comfortabel, duurzaam en passen in iedere woonstijl. Jij kunt het luxe slaapcomfort van een hotelboxspring nu elke nacht in je eigen huis ervaren!

Boxspring voor optimaal slaapcomfort

Wie denkt dat alle boxsprings hetzelfde zijn, zal verrast worden door het grote online assortiment. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat een boxspring altijd uit een box met veren. Er zijn echter een aantal opties waarmee je een boxspring zo luxe kan maken als je zelf wilt. Ten eerste is de boxspring vaak afgewerkt met een stof. Je hebt daarbij een grote keuze uit verschillende kleuren en texturen. Daarnaast kan je kiezen voor een boxspring met een vaste bodem of een elektrisch verstelbare bodem voor meer comfort. Bovendien zijn er ook boxsprings verkrijgbaar waarbij de box een handige opbergruimte biedt. Kies voor een hotelboxspring met bijpassende hoofdbord, voetbord, nachttafels en voetbank om je slaapkamer helemaal compleet te maken.

Welk matras moet je kiezen?

Bovenop de boxspring wordt een matras gelegd. Een matras kopen voor de boxspring is heel eenvoudig. De meeste mensen kiezen voor een dik matras met pocketvering. Deze matrassen bestaan uit afzonderlijke veren die verpakt zijn in zakjes (pockets). Daaromheen zit een laag materiaal waardoor je tijdens het slapen de vering niet voelt. Dit kan traagschuim zijn, maar bijvoorbeeld ook koudschuim of polyether. Pocketveren matrassen zorgen voor een optimale ondersteuning van het lichaam waardoor je een grote mate van slaapcomfort ervaart.

Een goede topper kopen

Voor extra comfort en hygiëne kies je tot slot een topdekmatras dat bovenop het gewone matras komt te liggen. Een ander voordeel van een topper is dat je van twee losse matrassen één matras kunt maken. Je hebt dan geen last meer van een spleet tussen beide matrassen. Kies je voor een elektrisch verstelbare boxspring? Dan kun je een split topper kopen zodat je zonder problemen de bedden individueel kunt verstellen. Neem eens een kijkje bij het ruime online assortiment van de Matrassengigant en stel zelf jouw ideale boxspring samen voor luxueus slaapcomfort!

Gerelateerde artikelen

Back to top button