Overig

Kies voor topkwaliteit vlees

Story Highlights
  • Neem alleen genoegen met het beste vlees
  • Dieren hebben de ruimte en krijgen de juiste voeding
  • Ook specialist op het gebied van vis en vega

De keuze voor je dagelijkse stukje vlees dien je zorgvuldig te maken. Het ene vlees haalt het niet bij een ander vleesgerecht zoals er ook tussen de aanbieders van vlees nogal wat verschil bestaat. Meer dan bij welke ander eetbaar product is kwaliteit van vlees ontzettend belangrijk. Kies daarom altijd voor de specialist en kies altijd voor topkwaliteit vlees.

Alleen het beste vlees in de keuken en op tafel

Neem alleen genoegen met het beste vlees in de keuken en op tafel. Neem met minder geen genoegen. Dat geldt uiteraard ook voor een vega maaltijd of voor vis, producten die de betere slager je ook aan zal bieden. Een goede slager weet precies waar hij het kwaliteitsvlees vandaan moet halen en dat geldt zowel voor rundvlees, dat geldt als varkensvlees kopen je doel is zoals het ook geldt voor de aanschaf van gevogelte, kalfsvlees, vis en vegetarisch en vleesblokken.

Varkensvlees uit eigen land, lamsvlees uit Nieuw Zeeland

Koop- je vlees – als je tenminste alleen de beste kwaliteit wenst- bij een vleesexpert, iemand met passie voor vlees en die ook weet wat er op het gebied van vis en vegetarische maaltijden te koop is. Heb jij die expert gevonden? Dan weet je dat je geniet van varkensvlees uit Nederland, rundvlees uit Ierland of Argentinië, lamsvlees uit Nieuw Zeeland en van de beste vegaburgers die zelf gemaakt worden.

Neem alleen genoegen met het beste vlees

Inamood is precies de zaak die je zoekt als je alleen genoegen neemt met het beste vlees dat beschikbaar is. Inamood schenkt aandacht met de leefomstandigheden van de dieren in de wetenschap dat dieren die onder natuurlijke omstandigheden opgroeien en bovendien steeds de juiste voeding krijgen, voor het lekkerste vlees zorgen. De kwaliteitsslager test uitvoerig de producten voor ze richting de klant gaan. Alleen het beste vlees mag naar de klant. Inamood legt de lat voor zichzelf behoorlijk hoog. En daar profiteer jij als klant van.

Elke dag het beste voor de klant

Omdat de vent nou eenmaal de tent maakt, is het in dit kader onmogelijk om niet de naam van Marco van Roekel te noemen. De kwaliteitsdeskundige is eigenaar van Inamood en deed voor hij de leiding nam behoorlijk wat ervaring op. En dat heel breed, want hij leerde de fijne kneepjes van het vak op de boerderij, in het slachthuis en bij de ambachtelijke slager. Van Roekel mag om die reden een specialist in uitbenen genoemd worden, net als in het portioneren van vlees. Het vak heeft geen geheimen meer voor de specialist, die elke dag opnieuw de klant alleen het beste vlees voorschotelt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button