Overig

Vind het beste telefoonhoesje voor jouw telefoon!

Story Highlights
  • Beter beschermd tegen krassen en barsten
  • Zo houd jij je smartphone langer in goede conditie
  • Ook ideaal om je pasjes in te bewaren

Stel je hebt een Galaxy S21 smartphone gekocht. Dan heb je de beschikking over een smartphone die er echt mag zijn. Om het uiterlijk fris en krasvrij (of erger) te houden, ga je natuurlijk meteen op zoek naar een geschikt telefoonhoesje. De hedendaagse telefoonhoesjes zijn al lang niet meer ouderwets en bieden bovendien steeds de beste bescherming tegen krassen en barsten. Met een telefoonhoesje houd je je smartphone lang in perfecte conditie, en kun je er nog lange tijd gebruik van maken. Je wilt natuurlijk niet dat je dure toestel binnen de kortste keren beschadigd raakt.

Galaxy S21 hoesjes

Galaxy S21 hoesjes heb je in alle soorten en maten. In eerste instantie bied een hoesje bescherming waardoor je veel minder schade aan je smartphone hebt. Een smartphone is een behoorlijke investering. Je moet er niet aan denken dat de telefoon meteen beschadigd is na een val of een stoot. Tegenwoordig heb je de telefoonhoesjes in tal van verschillende kleuren, prints en designs en daar zit ook altijd precies dat hoesje bij dat jou aanspreekt en bij je past. Wat dat betreft kan heus maatwerk geleverd worden.

Met ingebouwd standaardje of een ring aan de achterzijde

De keuze is reuze als het gaat om telefoonhoesjes. Zo heb je uitvoeringen die als het ware beschikken over een ingebouwd standaardje. Je vouwt het hoesje dan zo dat de smartphone rechtop kan staan en je veel prettiger naar video’s kijkt of iets leest. Je hebt ze ook met een ring op de achterkant. Heb jij je smartphone in je hand, steek dan altijd je vinger als extra beveiliging door de ring. Dan namelijk, zal je smartphone veel minder snel op de grond vallen met alle gevolgen van dien.

Book- en flipcases zijn helemaal hip

Helemaal leuk zijn hoesjes in de vorm van book- of flipcases. Je hebt dan niet alleen de beste bescherming van alle kanten, je heb dan ook meer dan voldoende opbergruimte voor al je pasjes en eventueel wat papiergeld. Deze hoesjes zijn namelijk voorzien van een voorflap die over het beeldscherm van je smartphone valt. Aan de binnenkant van deze voorflap zijn wat vakjes verwerkt zodat je er wat pasjes en wat briefgeld in kunt opbergen. Steeds meer mensen besluiten dan ook voor een dergelijk hoesje te kiezen en zweren zo ook meteen de portemonnee af. Die heb je namelijk niet meer nodig als al je belangrijkste pasjes al in je telefoonhoesje zijn opgeborgen.

Een zo compact mogelijk hoesje

Als je het liefst een zo compact mogelijk hoesje voor je smartphone wilt hebben, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een backcover. Dit model hoesje valt alleen over de achterkant en de zijkanten van je smartphone. Bij dit soort hoesje blijft het beeldscherm van de smartphone dus vrij, waardoor je altijd direct gebruik kunt maken van het toestel.

Er zijn verschillende soorten backcovers te krijgen van verschillende materialen. Als het een buigbare backcover betreft, dan noemen we dat een softcase. Softcases worden meestal gemaakt van materialen als siliconen of TPU. De buigbaarheid van deze materialen maakt het ook nog eens heel gemakkelijk om het hoesje op je telefoon te doen en hem er weer vanaf te halen.

Heb je liever een onbuigbare backcover, dan kun je beter voor een hardcase gaan. Deze soort backcover is namelijk niet buigbaar, en wordt gemaakt van een materiaal zoals bijvoorbeeld polycarbonaat.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button