Travel

Korte vakantie zon

Wanneer je een korte vakantie wilt boeken is het natuurlijk heel erg fijn als dat naar de zon kan zijn. Zo kan jij de korte vakantie naar de zon 4 dagen in Nederland boeken in een periode waarbij we mooi weer hebben, dit kan uiteraard ook in het buitenland zijn. Een mini vakantie geeft je toch wel even wat rust. Je bent dan in een andere omgeving, cultuur maar ook de bezienswaardigheden zijn dan anders. In die korte vakantie kan je even lekker werken aan je eigen rust maar ook vooral wanneer er heerlijk zon is aan je vitamine D. Ook al is het een korte trip, je bent er dan wel even lekker uit. 

Met wat voor vervoer kan je op vakantie gaan

Wanneer je op vakantie gaat kan je kiezen met welk vervoer je kunt gaan. Je kunt natuurlijk met eigen vervoer gaan, met het vliegtuig, met de trein, met de fiets en zelfs lopend. Wanneer je dan naar het buitenland gaat is met een vliegtuig soms wel de snelste manier. Met de trein is het ook nog wel heel erg fijn reizen. Je kunt tijdens de reis dan nog lekker genieten van je rust. Wanneer je met de auto gaat moet je wel op de hoogte zijn van de wegen en de verkeersregel waar je mee te maken krijgt als je naar het buitenland gaat. 

Korte rondreizen 

Wanneer je voor korte rondreizen gaat leer je toch wel in een korte tijd een land of een streek een heel stuk beter kennen. Zo kan je natuurlijk voor de rondreizen gaan in groepen of individueel. Het is ook maar wat je zelf leuk vindt om te doen. Wanneer je dan ook nog kiest voor een georganiseerde rondreis dan ben je er van verzekerd dat de gehele vakantie geregeld is. Je ticket, het verblijf maar ook de routes voor de rondreis. Natuurlijk kan je ook een rondreis afronden door een dagje strand. 

Een drie daagse stedentrip

Er is keuze genoeg wat betreft de stedentrips. Zo kan je drie dagen lang een stad ontdekken. Wanneer dit ook nog eens eenvoudig met het vliegtuig te doen is maakt dat het weer meer genieten. Je maakt dan korte vliegvakanties waarbij je volledig kan genieten. Wanneer je dan op korte termijn nog eens een paar dagen vrij kan nemen is het juist wel zo leuk om een korte vakantie te doen. Het is nog aantrekkelijker als je dan met het vliegtuig naar je bestemming kan gaan. En een all in boeking zorgt er voor dat je tickets geregeld zijn maar ook je verblijf en eventuele rondreizen, culturele bezoeken of wat je wensen ook maar zijn. Een vliegvakantie naar Kroatië is dan ook wel erg fijn. Dit land heeft toch ook wel weer heel erg veel zon. Je kunt dan meteen weer werken aan je vitamine D. Je kunt daar heel mooi cultuur en strand combineren. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button