Overig

Silent disco feestje organiseren? Gebruik deze tips!

Ga jij een feestje thuis organiseren, en wil je er graag iets speciaals van maken? Wat dacht je van het geven van een silent disco feestje? Dit zorgt er direct voor dat de buren geen last hebben van de harde muziek en je kunt toch lekker losgaan in de woonkamer! Hiervoor hoef je ga je enkel een silent disco huren. In dit blogbericht willen we je graag enkele tips geven hoe je het beste silent disco feestje organiseert!

Een goede locatie vinden

Als je een silent disco feest wilt organiseren, is het belangrijk dat je een goede locatie hebt. Je kunt ervoor kiezen om een kroeg af te huren. Deze locaties zijn er namelijk voor gemaakt om een feest te houden. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon thuis blijven. Als je alle spullen aan de kant zet, krijg je een mooie plek voor een dansvloer. Hier zet je vervolgens statafels omheen en je hebt een mooie feestruimte! Zorg er altijd voor dat je een extra koelkast regelt voor de drank. Dit zorgt ervoor dat je altijd koud drinken kunt schenken en de gasten zelf bij kunnen schenken.

Maak gebruik van veel verlichting!

Bij een leuk feest hoort natuurlijk een goede sfeer. Je kunt ervoor kiezen om een rustige sfeer te creëren, maar dan kan het zijn dat er weinig mensen gaan dansen. Door veel discolampen op te hangen, krijg je direct een leuke disco sfeer. Hang daar nog een leuke laser en rookmachine bij en je hebt een topfeest! Als je deze niet zelf hebt liggen, kun je deze altijd ergens huren. Zo bespaar je op de kosten en geef je toch een topfeest!

De juiste muziek kiezen

Een silent disco maakt het mogelijk om meerdere liedjes tegelijk aan te zetten. Door de verschillende kanalen die beschikbaar zijn, kun je ook verschillende stijlen muziek draaien. Dit is erg goed voor het feest, omdat iedereen dan zijn eigen stijl kan kiezen. Zorg er daarom altijd voor dat je op de verschillende kanalen van de silent disco ook verschillende muziekstijlen laat luisteren. Op deze manier heb je zoveel mogelijk mensen die kunnen genieten van de muziek waar ze van houden. Uiteraard kun je ook altijd meewerken aan verzoekjes. Tot slot kun je een leuke dancebattle laten plaatsvinden door de mensen met de verschillende muziekstijlen! Hoe leuk is dat?

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button