Huis

Krijg gepersonaliseerde rust en ontspanning met een verstelbaar bedframe en matras.

Slapen is een van de meest waardevolle manieren om ons gezond en gelukkig te houden. Maar al te vaak eindigen we met slapeloze en stressvolle nachten. Het bijwerken van jouw matras kan je helpen om jouw verloren slaap terug te winnen en jouw comfort te verhogen. Een oplossing? Een verstelbare bed bodem met een compatibel matras.

Een verstelbare bed bodem met een verstelbare matras kan zorgen voor vrijwel onbeperkte ergonomische rustposities om te slapen en te loungen. Ze zorgen ook voor drukontlasting en een adaptieve uitlijning voor jouw lichaam. Gezonde, verstelbare bedden kunnen helpen bij het verlichten van rugpijn, het verhogen van de bloedsomloop en het reguleren van de ademhaling of het snurken. En aangezien de meeste mensen in wezen in hun bed wonen, maken verstelbare bedden het werken op een laptop, het kijken naar televisie of het lezen van een boek des te comfortabeler en gemakkelijker. Plus, koppels kunnen elke kant aanpassen om de perfecte nachtrust voor hen beiden te creëren – en een ruzie onderweg te elimineren.

Meer dan alleen maar aanpasbaar

Met de recente trends en updates hebben de verstelbare matrassen van vandaag de dag steeds meer nuttige innovaties tot hun beschikking. Nieuwe toevoegingen zijn onder andere stijlen waarmee je zowel de voeten als het hoofd kunt bewegen om zich aan te passen aan een maximaal comfort voor elk individu. Andere bedden beschikken over nog meer technologie. Sommige zijn voorzien van ingebouwde massagefuncties om jouw slaapervaring meer te laten aanvoelen als een spa-ervaring. Technisch vriendelijke kopers hebben de optie om verstelbare bedden te krijgen met ingebouwde USB-poorten en externe connectiviteit met Android- en Apple iOS-apparaten. Met deze functies kunt je een bed kopen dat precies goed aanvoelt en aan je is aangepast.

Behoud je stijl

Sommige mensen maken de ongelukkige associatie tussen verstelbare bedden en ziekenhuisbedden. Nieuwe verstelbare frames en matrassen veranderen die verwachting echter volledig. Verstelbare bed frames zijn er nu in veel verschillende stijlen en maten om te passen bij jouw huidige huisontwerp of om je te helpen bij het maken van een nieuwe. JE kunt er een kiezen met een accent hoofdbord of je kunt jouw eigen bevestigbaar hoofdbord nemen om jouw eigen persoonlijke flair aan jouw slaapkamer toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button