Health

Laboratoriumdiensten voor consumenten

Story Highlights
  • Neem deel aan voedingscreening
  • Kies voor Meddialab
  • Vraag een kit aan

Klachten omtrent je stoelgang en je maag zijn verre van ideaal en kunnen je in het dagelijkse leven ook enorm belemmeren. Zelf heb ik er ook al een tijdje last van en dan vooral vaak buikpijn, een opgeblazen gevoel, maar ook last van verstoppingen en winderigheid. Door dat ik geen idee had waar deze problemen vandaan kwamen wilde ik het verder gaan onderzoeken, zo kwam ik uit bij Meddialab. Je kan doormiddel van een thuis zelf kit deelnemen aan voeding screeningen om zo te achterhalen waar jouw klachten vandaan komen. In dit artikel lees je meer over Meddialab en hoe zo een thuis zelf kit werkt.

Over Meddialab

Een andere naam voor Meddialab is Medisch Diagnostisch Laboratorium en valt als dochterbedrijf onder Genova Diagnostics van de VS. Wereldwijd voeren zij onderzoek uit naar de opname van voedingsstoffen in het menselijke lichaam.

Hoe kan je een thuis zelf kit aanvragen?

Via de website van Meddialab is er een korte vragenlijst te vinden, op basis van jouw problematiek en je klachten, ontvang je een vrijblijvend advies. In de vragenlijst komen er de onderstaande vragen aan bod:

  • Wat de chronische klachten zijn die je ervaart?
  • Ervaar je nog ander soort problemen?
  • Je leeftijd.
  • Gegevens waar je op bereikbaar bent.

Het onderzoek thuis bestellen

Op basis van jouw vragenlijst ontvang je een vrijblijvend advies wat voor soort thuis zelf kit je kan bestellen. Ongeveer een werkdag na het bestellen van de thuis zelf kit krijg je hem thuisgestuurd. Het onderzoek kan door zowel een professional als door een consument worden besteld. De uitleg hoe en wat voor soort monster je retour moet sturen zit allemaal erbij in het pakketje. Zo kun je gemakkelijk zelf het onderzoek thuis uitvoeren. Wanneer je de monsters hebt afgenomen zoals wordt aangegeven kan je met het retourformulier alles retour sturen naar het laboratorium. De uitslag is afhankelijk van het soort onderzoek en wordt aangegeven bij de uitleg van het onderzoek.

De monsters waren gemakkelijk af te nemen er waren maar een paar druppels bloed nodig, die kon ik gewoon zelf afnemen met een vingerprik. Het grootste voordeel van het onderzoek is dat je de deur er bijna niet voor uit hoeft, maar ook dat je aan de hand van je onderzoeksresultaten een passend advies krijgt die volledig aansluit bij wat de uitkomst van het onderzoek was. Zo ontvang je niet alleen een persoonlijk rapport met de uitslag, maar ook een behandelplan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button