Travel

Last minute vakanties

Op vakantie en op zoek naar een last minute?  Ook op het gebied van last minute reizen is er een grote variatie. Op deze pagina wat voorbeelden van aantrekkelijke last minute mogelijkheden.

Voor als je een last minute winter of zomer wilt boeken.

Last minute zomer.

Als je denkt aan een last minute zomervakantie denk je aan het boeken van een huisje aan het water, een last minute op een vakantiepark met sloepverhuur of visvakantie. Maar een last minute zomer kan ook een goedkoop vakantiehuis op een bungalowpark zijn of een last minute villa met privé zwembad.  En natuurlijk, een last minute Spanje, Griekenland of Turkije kan ook aantrekkelijk zijn. Je vindt alle last minute mogelijkheden voor de zomervakantie op één site lastminute Vakantie Deals, de site waar je alle mogelijke last minute aanbiedingen vindt. Ook last minute aanbiedingen voor singles en groepen.

Last minute winter.

Wie naar last minute wintersport aanbiedingen zoekt, moet heel wat websites afzoeken totdat de beste deal gevonden is. Iedere aanbieder heeft zijn eigen last minute wintersport aanbiedingen en zelden zijn de beschikbare last minutes actueel. Dat maakt het vinden van een goedkoop wintersport chalet een tijdrovende aangelegenheid. Zeker als je een last minute wintersport accommodatie direct aan de piste zoekt en zo mogelijk inclusief skipas.

Veel wintersport aanbiedingen op één site.

 Het zoeken naar de beste last minute wintersport deals is een stuk eenvoudiger geworden sinds de website last minute wintersport.be actief is.  Daar vind je de meest recente wintersport aanbieding die meestal nog tot enkele dagen voor vertrek te reserveren zijn. Een creditcard is soms noodzakelijk als je kort voor vertrek nog een last minute skichalet of wintersport appartement boekt. Je kunt er naast een last minute Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland bijvoorbeeld ook een last minute Kroatië boeken of goedkope wintersport Tsjechie of Bulgarije.

Last minute met hond.

Gaat de hond ook mee? Of je nu een last minute aanbieding zoekt voor de zomer, voorjaar, winter of herfst, de hond kan in de meeste gevallen ook mee. Er zijn huisjes, vakantieparken en hotels waar honden welkom zijn maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een wandelvakantie met hond te boeken. Bij groepsreizen en de meeste single reizen is het niet mogelijk de hond mee te nemen maar ook daar zijn uitzonderingen. De meest eenvoudige manier om een last minute met hond te boeken is een huisje met omheinde tuin te reserveren Bijvoorbeeld bij Landal. Die hebben ook hondenbungalows met omheinde tuin. Honden hotels zijn aantrekkelijk als je iets voor 1 of 2 nachten zoekt.

Last minute vakanties

Niet iedere last minute betekent korting.

Er is soms sprake van een misvatting. Namelijk dat als je een last minute huisje, rondreis, skivakantie of andere type vakantie op het laatste moment boekt, er automatisch een korting verleend wordt. Op de meeste reizen, huisjes en georganiseerde vakanties die last minute worden aangeboden, zit een korting omdat je op het laatste moment boekt. Er worden echter ook last minute reizen en huisjes aangeboden waarvoor de oorspronkelijke prijs voor gevraagd wordt.  Dat geldt zelfs voor last minute vliegtickets, pakketreizen en autovakanties.

Gerelateerde artikelen

Back to top button