HealthHuis

Lekkerder kraanwater? Kies voor een Alpine waterontharder!

Story Highlights
  • Juiste investering
  • Kwalitatieve merken

Je kent het misschien wel. Je haalt de was uit de wasmachine en de handdoeken voelen zwaar aan. Je merkt dat de vaatwasser niet meer zo schoon werkt als voorheen en je haar en je huid zijn droger nadat je een douche genomen hebt. In deze gevallen is het leidingwater (te) hard, het kalkgehalte (te) hoog. Daar kun je iets aan doen door een waterontharder te plaatsen.

Even simpel als geniaal

De werking van de Alpine waterontharder is even simpel als geniaal. Het kleine apparaat zorgt met een uitgebalanceerd flux magneetveld voor dezelfde effecten als een dure zoutontharder. De compacte behuizing is altijd te plaatsen, en is in een handomdraai gepiept. Het grote voordeel is dat je bij deze waterontharder geen gezonde mineralen (calcium en magnesium) verloren laat gaan. Door dit technische hoogstandje blijven de gezonde bestanddelen zwevend in het water aanwezig maar vormen geen (harde) kalk meer. Zelfs al opgebouwde kalkaanslag gaat weg. 

Een waterontharder verdient zichzelf altijd terug

Een waterontharder is in alle opzichten de investering waard. Omdat warmte elementen van uw dure apparaten die met water werken door het plaatsen van de waterontharder minder moeite hoeven te doen, gebruiken ze ook minder energie. En dat ga je merken aan de energienota. Ook voor het milieu is het goed. Door de ontharder gebruik je minder zeepproducten en shampoo, en een groot extra voordeel van de Alpine waterontharder is dat het helemaal geen (milieuonvriendelijk) afvalstoffen heeft. En dus verdwijnt er ook geen onnodige vervuiling in het riool en in ons milieu. 

De uitstekende ontharders van Alpine

Er zijn verschillende leveranciers van ontharders, de Alpine waterontharder springt daar als nuchter Nederlands fabricaat tussenuit. Werken met deze ontharder biedt nogal wat voordelen. Zo weet je zeker dat je direct na het plaatsen van de ontharder met zachter water te maken hebt. Alpine biedt daarnaast uitstekende garanties en de investering betaalt zich snel en volledig terug, terwijl de voordelen gewoon steeds opgeld blijven doen. Je hoeft niet verplicht een onderhoudscontract met Alpine aan te gaan, deze waterontharder is immers onderhoudsvrij, en van ruimteverlies in de meterkast is ook al geen sprake. Alpine is dus een prima partij om zaken mee te doen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button