Huis

Welk merk boxspring past bij mij?

Story Highlights
  • Ervaar optimaal slaapcomfort met een boxspring
  • Tal van uitvoeringen van verschillende merken beschikbaar
  • Auping is een Nederlands topmerk

Bijzondere bedden zijn het, de boxspring bedden. De bedden met een boxspring bodem en een duurzaam matras en eventueel een topper bieden niet alleen optimaal slaapcomfort, vaak zien ze er nog fraai uit ook. Zoek je een boxspring? Dan heb je heel erg veel te kiezen en moet je bovendien kiezen uit een van de vele merken die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Auping springt er echt uit

Welke merken je ook probeert en hoe vaak je ook gaat proef slapen, geheid dat je bij het maken van je top 3 altijd een plek inruimt voor een boxspring van Auping. Met Auping heb je meteen ook een merk te pakken dat al heel erg lang actief is. Het maakt als sinds 1888 de beste matrassen namelijk, destijds al van de beste kwaliteit. Bekend is dat matrassen van Auping staan voor optimale steun, de beste kwaliteit en optimale ventilatie.

Boxsprings van de beste kwaliteit

Auping heeft zich vanaf de start verder ontwikkeld en levert nu boxsprings van de beste kwaliteit. De boxsprings van Auping zijn opgebouwd uit een metalen frame en een spiraalbodem, Daar op komt een kern met pocketveren. Auping biedt alleen boxsprings met de beste ventilatie en de drukverdeling wordt alom geroemd. Auping is uniek en ontwikkelde bijvoorbeeld latex Pura. Dit is een latexsoort van de beste kwaliteit, zeker als het gaat om de ventilatie. Bovendien zorgt het voor een soepel ligcomfort, zoals het merk het zelf omschrijft.

Auping is een typisch Nederlands merk

Een reden om voor Auping boxsprings te kiezen is omdat het een Nederlands product is. Veel boxspring worden buiten de EU gemaakt. Auping niet, die maken typisch Hollandse producten. Het merk levert in alles kwaliteit en je kunt de producten die gemaakt worden stuk voor stuk topproducten noemen. Met een boxspring van deze aanbieder krijg je een garantie op slaapcomfort. De speciallisten kunnen bogen op een enorme ervaring en expertise. Een boxspring heeft geen geheimen voor de mannen en vrouwen van dit Nederlandse merk. Als jij je nachtrust serieus neemt, dan doe je zaken met Auping. Beter bestaat namelijk niet.

Niet te tellen

Ondertussen is het aanbod boxspring al lang niet meer op de vingers van twee handen te tellen.  Je kunt ze zo luxe maken als je zelf wenst en kiest tegenwoordig al even gemakkelijk een boxspring met opbergruimte. Alles is mogelijk met de moderne boxsprings.

Gerelateerde artikelen

Back to top button