Overig

Maak je tuin klaar met goede terrasoverkapping

We mogen jammer genoeg (nog) niet naar buiten – houd je daar ook alsjeblieft aan! Maar dat betekent niet dat we niet alvast mogen beginnen met het opdoen van inspiratie voor onze tuin. De lente is afgelopen weekend immers van start gegaan. En als we onze weerapp en de weerberichten na het journaal mogen geloven, lacht het zonnetje ons eindelijk eens toe. Wij helpen je alvast een handje met inspiratie voor je tuin. 

Een mooie terrasoverkapping laat je het hele jaar door genieten van je tuin

Wat wij erg jammer vinden, is dat we normaliter alleen aan het einde van de lente en in de zomer in de tuin zitten. Zonde, want de tuin is ook in de rest van het jaar een mooie plek om te vertoeven. Een terrasoverkapping biedt dan de perfecte uitkomst. Met een terrasoverkapping kun je namelijk genieten van de frisse lucht van buiten zonder volledig blootgesteld te worden aan de temperaturen. 

Een terrasoverkapping op maat laten maken

Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan met hout en zo een overkapping maken. Maar als je echt jarenlang wil blijven genieten van je tuin, is een terrasoverkapping op maat laten maken geen overbodige luxe. Een Brustor terrasoverkapping kan je bijvoorbeeld helemaal op maat laten maken. Je kiest zelf de hoogte, de lengte en de diepte van je overkapping uit. En de stevige aluminium frames zijn in vrijwel alle RAL kleuren uitvoerbaar. Zo kan je extra kleur toevoegen aan je tuin. Of juist rust creëren als dat zorgt voor de juiste balans. 

Naast de maten en de kleur van je terrasoverkapping kun je ook nog een aantal extra’s toevoegen. Wat dacht je van heerlijke terrasverwarmers die je kan bedienen met een Somfy afstandsbediening?! Lekker als het ‘s avonds toch wat frisser is dan je had gehoopt. Of mooie LED verlichting in de kantelbare lamellen van het dak. Zie jij het al voor je? 

Een luxe uitstraling aan je tuin geven

Net als je woning wil je dat je tuin een fijne plek is om te zijn. En dan wil je natuurlijk wel een luxe uitstraling creëren, een plek waar je graag wil zijn en waar je visite met trots wil ontvangen. Naast een terrasoverkappingen zijn er nog voldoende mogelijkheden voor meer sfeer in de tuin, zoals een vuurtafel of nieuwe tuinset. Genoeg mogelijkheden! 

Gerelateerde artikelen

Back to top button