Tuin

Maak van jouw tuin een luxe spa!

Story Highlights
  • Buitensauna
  • Bubbels
  • Loungehoek

Sinds de pandemie brengen we meer tijd thuis door dan ooit tevoren. Het is daarom belangrijk om van jouw huis een comfortabel thuis te maken waar je optimaal kunt ontspannen. Heb je een grote tuin tot je beschikking? Heb je er dan al eens aan gedacht om daar een luxe spa van te maken? Je kunt eenvoudig een plek van ultieme ontspanning creëren, gewoon in je eigen achtertuin!

Ontspannen in je eigen buitensauna

Voor veel mensen is een bezoek aan de sauna de ultieme manier van ontspanning. Je komt er even helemaal tot rust terwijl de warmte jouw lichaam ontspant en zuivert. Met een barrel sauna kun je de ontspanning opzoeken in jouw eigen achtertuin. Deze Finse sauna’s kennen een schitterend design en misstaan zeker niet in jouw tuin. Kies je voor een buitensauna met glas, dan kun je zelfs vanuit de sauna van jouw prachtige tuin genieten. Er zijn buitensauna’s in allerlei soorten en maten. Kies voor een barrelsauna van red cedar, dan weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt.

Relaxen tussen de bubbels

In een thuisspa mag een goede jacuzzi natuurlijk niet ontbreken! Wat is er immers lekkerder dan te ontspannen tussen de bubbels? Jacuzzi’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Je kunt kiezen voor een jacuzzi 2 personen tot jacuzzi’s waar je met het hele gezin in kunt. In sommige modellen kun je alleen zitten, maar er zijn ook jacuzzi’s waar je heerlijk in kunt liggen. Je kunt met extra opties de buitenspa zo luxe maken als je zelf wilt. Jacuzzi’s zijn een sieraad zijn voor de tuin. Laat je altijd door een vakman adviseren om ervoor te zorgen dat de buitenspa volledig aan jouw wensen voldoet.

Creëer een loungehoek in je tuin

Met een goede loungebank maak je jouw spa compleet. Lekker relaxen met een glaasje en een boek in je eigen achtertuin, dat geeft veel ontspanning. Zorg voor een loungehoek met voldoende zitplekken zodat je met het hele gezin of een vriendengroep kunt loungen. Sommige mensen vinden een (luxe) hangmat juist heerlijk om in de relaxen. Kijk voordat je een spa samenstelt goed welke elementen jou ontspanning geven, zodat je de ideale luxe spa in jouw achtertuin kunt creëren. Een vakman kan je helpen om jouw persoonlijke behoeften in kaart te brengen. Met een professioneel advies kun jij binnen no time profiteren van alle voordelen die een spa je biedt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button