Huis

Zo kies je de ideale luie stoel voor jouw woonkamer

Story Highlights
  • Waarop letten?
  • Extra opties
  • Sta op stoel

Een luie stoel is een ideale keuze wanneer je op zoek bent naar extra comfort in de woonkamer. De luie stoel, ook wel een relaxstoel of relaxfauteuil genoemd, is verkrijgbaar in allerlei soorten en materialen zodat er altijd een stoel is die past bij jouw woonstijl. Welke stoel je kiest is grotendeels afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Ga jij voor een eenvoudige relaxstoel of kies jij een elektrisch verstelbare stoel met wellness-opties? De keuze is aan jou!

Luie stoel: waar moet je op letten?

Of je nu televisie wilt kijken of een boek wilt lezen: in een luie stoel kun je heerlijk relaxen. Als je een relaxstoel gaat kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten om optimaal te kunnen ontspannen. Zo moet de stoel de juiste afmetingen hebben om jouw lichaam goed te ondersteunen. De ideale luie stoel heeft bovendien een goede neksteun en biedt ook ondersteuning aan de benen. Dat kan door middel van een losse voetenbank of een voetklep aan de stoel. Kies je voor een verstelbare relaxfauteuil, dan is ontspanning gegarandeerd. Je kunt het beste een bezoek aan de winkel brengen om verschillende stoelen te testen. Dan weet je precies welke relaxstoel het beste bij jou past.

Relaxstoel met extra opties

Je kunt een relaxstoel zo luxe maken als je zelf wilt. Zo kun je kiezen voor een stoel die je handmatig kunt verstellen, maar ook voor een elektrisch verstelbare luie stoel kiezen. Er zijn stoelen waarbij je alleen de rugleuning kunt verstellen en stoelen waarbij je een volledige ligstand in kunt stellen. Met extra wellness-opties kun je jouw stoel helemaal compleet maken. Er zijn zelfs relaxfauteuils met stoelverwarming en massagestanden verkrijgbaar! Met zo’n luie stoel weet je zeker dat je een ontspannen dag tegemoet gaat!

Makkelijk opstaan met een sta op stoel

Wanneer je merkt dat opstaan moeite gaat kosten, is een sta op stoel een goede optie. Deze stoelen bieden al het gemak van een luie stoel en zorgen er bovendien voor dat je ondersteund wordt bij het opstaan. De sta op stoel kent niet alleen het comfort van een relaxfauteuil, maar ook de looks. De sta op stoelen van tegenwoordig misstaan niet langer in je interieur. De stoelen zijn in allerlei soorten, modellen en materialen verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar het ruime assortiment van Prominent en laat je verrassen door het aanbod. Met een sta op stoel behoort pijn bij het opstaan tot het verleden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button