Overig

Maatwerk webapplicaties van Adena

Story Highlights
  • Alleen webbrowser en internet noodzakelijk
  • Bekend is het Content Management Systeem
  • Er kan maatwerk geleverd worden

Zodra je besluit om ondernemer te worden zit je vol met ideeën. Je ideeën uitwerken en omzetten naar iets bruikbaars kan lastig zijn zonder iemand te hebben die over de juiste expertise beschikt.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een programma wat te gebruiken is via een website, het enige wat je nodig hebt om het te gebruiken is eigenlijk je webbrowser en internet. Het mooie aan een webapplicatie is dat je die altijd kan uitbreiden, omdat je er bijvoorbeeld een nieuwe soort dienst erbij krijgt of omdat je een bestaande dienst verder wilt ontwikkelen. Om gebruik te maken van de webapplicatie heeft de gebruiker inloggegevens nodig, zonder deze inlog krijgt de gebruiker geen toegang tot de webapplicatie. Je kan een webapplicatie gebruiken voor verschillende doeleinden, deze kunnen best ver uit elkaar liggen, maar ook redelijk op elkaar aansluiten.

Verschillende soorten webapplicatie

Een van de bekendste webapplicatie is een content management systeem, hiermee beheer je de inhoud van je website mee. Andere bekende webapplicaties zijn klantportalen, online platformen, maar ook in- en extranet.

Maatwerk webapplicaties

Als je je als bedrijf met je website juist wil onderscheiden van je concurrent dan ben je op zoek naar de webapplicaties die niet vanzelfsprekend zijn of die iedereen al heeft. Speciaal hiervoor kan je bij Adena terecht voor maatwerk webapplicaties, zo krijgen jouw bezoekers de ultieme klantervaring die passend is bij jouw bedrijf. Het fijne aan maatwerk bij Adena is dat het geheel is aangepast op jouw wensen en behoeftes waardoor de software ook gebruiksvriendelijk is voor de beheerder.

Voordelen van maatwerk webapplicaties

Een groot voordeel van maatwerk webapplicaties is dat het volledig naar wens kan worden ingericht en hierdoor ook gebruiksvriendelijk is voor de beheerder. Doordat alle functionaliteiten van de website worden aangepast naar de wensen van de beheerder, is alles van A tot Z volledig zelf in te richten. Er kan dan ook een koppeling gemaakt worden tussen de diverse webapplicaties, oftewel de tools die de website te bieden heeft. Je hoeft geen uren meer de website te doorzoeken om een simpele vraag te kunnen beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button