Overig

Meer spanning in je relatie? Zo pak je het aan

Relaties komen op termijn vaak in een sleur terecht. Dat geldt dan ook doorgaans voor het intieme aspect. En dat is natuurlijk zonde. Gelukkig kun je daar wat aan doen. Beginnend bij het bespreken met je partner. Communiceren over wat je minder vindt gaan en wat jullie eraan kunnen doen is cruciaal om je relatie levend en spannend te houden. Heb je moeite met een erectie krijgen of behouden? Dan kun je ook hulpmiddelen gebruiken. We vertellen je over super kamagra en de werkzame stoffen in dit middel.

Boost je erectie met super kamagra

Super kamagra kun je gewoon online bestellen. Je hoeft er dus niet voor naar de huisarts om een recept te krijgen. Super kamagra is een combinatie van kamagra en dapoxetine. Kamagra is een van de erectiemiddelen die in India gebruikt worden om erectieproblemen tegen te gaan. In Nederland wordt het niet als medicijn erkend, maar je kunt het wel online bestellen en thuis laten afleveren. De werkzame stof in kamagra is sildenafil. In super kamagra heb je dus een combinatie van sildenafil en dapoxetine.

Sildenafil

Sildenafil is het middel dat ook in de welbekende blauwe pillen zit. Sildenafil zorgt er dus voor dat je gemakkelijker een erectie kunt krijgen en behouden. De stof werkt voor zo’n 5 uur na inname. Sildenafil verwijdt je bloedvaten. Als je dus opgewonden raakt, zorgt het dat bloed makkelijker naar de penis stroomt. Het idee hiervan is dus dat je bij minder seksuele opwinding al een erectie krijgt. Het is niet zo dat je een erectie krijgt als er niets voor je is om opgewonden van te worden.

Dapoxetine

De andere werkzame stof in super kamagra is dapoxetine. Dit heeft weer een ander doel. Het zorgt dat je je orgasme uit kunt stellen. Deze werkzame stof is vooral praktisch voor mannen die te vroeg ejaculeren. Maar in combinatie met de sildenafil heeft super kamagra een ander doel. Je wordt gemakkelijker hard en kunt ook langer hard blijven door het orgasme uit te stellen. Met super kamagra kun je dus een tijd lang door blijven gaan. Daar kun je menig partner blij mee maken.

Andere opties

Het is dan niet de bedoeling dat je dagelijks super kamagra gaat gebruiken. Dat geldt overigens ook voor andere middelen met vergelijkbare werkingen. Hoef je je orgasme niet uit te stellen, maar wil je wel langer eenvoudig een erectie kunnen krijgen, dan kun je kijken naar middelen met de werkzame stof tadalafil. Dit is vergelijkbaar met sildenafil, maar werkt tot wel 36 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button