Huis

Met deze tips kies jij een passende stoel bij jouw interieur

Je bent bezig met het inrichten van je huis, en bent bijna klaar. Er is nog een klein plekje waar net geen bank meer past, daarom ga je op zoek naar een prachtige stoel die past bij je interieur. Dit is een lastige klus, dat weten wij. Keuzestress speelt hierbij een grote rol. In deze blog helpen wij je met het kiezen van de stoel die het beste bij jouw interieur past. 

Bepaal wat jij mooi vindt 

Begin eens met het opzoeken van stoelen die jij zelf mooi vindt. Doe dit bijvoorbeeld door gewoon eens op internet te gaan. Wanneer je eerst de stoelen selecteert die jij mooi vindt, maakt het uiteindelijk een stuk gemakkelijker om de ideale stoel te vinden bij je huis.  

Kies passende kleuren bij de rest van de kamer 

Ga vervolgens nadenken over welke kleuren het beste bij jouw interieur past. Als je hier eenmaal achter bent dan kun je filteren tijdens het zoeken naar de stoel voor in je kamer. Is bijvoorbeeld jouw bank zwart? Dan kan je natuurlijk altijd een zwarte stoel nemen. Is de bank blauw? Dan kun je een blauwe stoel nemen. Matchende kleuren passen dus altijd wel, alleen is het juist leuk om eens variatie aan de woonkamer te brengen. Hierbij is het wel van belang dat de kleur van de stoel ergens anders ook terugkomt, anders past het niet helemaal.  

Vormen vergelijken met het meubilair 

Net zoals geldt bij de kleur, is de vorm ook belangrijk. Het is namelijk van belang dat je niet allemaal verschillende vormen in je woonkamer hebt. Veel rechthoeken in je meubilair? Dan is een stoel met rechte hoeken waarschijnlijk ook erg passend bij je interieur. Wil je echter een dynamische woonkamer? Probeer dan te kiezen voor verschillende vormen. 

Wat wij je in ieder geval kunnen aanraden, is de Velvet stoel. Een erg modieuze stoel die in verschillende kleuren te verkrijgen is. Deze stoel heeft vier poten en een enorm lekker zitcomfort.

Gerelateerde artikelen

Back to top button