Auto

Neem jouw kind veilig mee in de auto

Als moeder wil je ervoor zorgen dat jouw kind altijd veilig is. Tijdens autoritten zijn er veel invloeden die ervoor zorgen dat jouw kind verschuift, waardoor deze zich kan bezeren. Ook let je zelf hierdoor minder op de weg. Je moet er daarom voor zorgen dat je zoveel mogelijk veiligheid creëert onderweg. Dit kun je onder andere doen met behulp van een Maxi Cosi autostoel. In deze autostoel kun je jouw kind goed vastzetten, waarna de stoel ook vaststaat in de auto. Daarnaast is de stoel ook nog voor andere zaken te gebruiken. Maar wat kan de autostoel dan precies voor jou betekenen? Je leest het in onderstaande informatie.

Meer dan alleen veiligheid in de auto

Een Maxi Cosi autostoel is een autostoel die speciaal ontwikkeld is voor baby’s en kleine kinderen. De stoel kan namelijk een bepaald aantal kilogram dragen en de riemen zijn hier volledig op aangepast. Het kind zit hierdoor altijd stevig in de stoel en kan tussendoor niet verschuiven. De riemen zullen ook geen schade aanbrengen aan het kind. Deze zitten namelijk op een goede plek en kunnen niet bij het gezicht komen. Niet alleen heb je hiermee dus meer veiligheid in de auto, ook kan het ervoor zorgen dat er voldoende comfort is voor jouw kind tijdens het autorijden.

Jouw kind meenemen tijdens de boodschappen

De Maxi Cosi autostoel is daarnaast niet alleen te gebruiken voor in de auto, maar je kunt hem ook als Maxi Cosi meedragen. Zo is boodschappen doen heel eenvoudig en kun je jouw kind overal mee naartoe nemen. Je hoeft daarom ook niet altijd extra hulpmiddelen mee te nemen in de auto om met jouw kind op pad te gaan. Als jouw kind al wat groter is, kan een kinderwagen of buggy een betere uitkomst bieden. De Joolz Aer is hier een goed voorbeeld van. Je hoeft jouw kind dan niet te tillen, maar kunt deze eenvoudig in de Joolz plaatsen en vervoeren. Dit model is daarnaast voorzien van voldoende plekken om andere spullen op te bergen. Jij loopt nooit meer met jouw handen vol.

Van alle gemakken voorzien

Een ander voordeel aan de Joolz Aer is dat je deze goed op kunt klappen. Je kunt hem daarom ook in de auto meenemen, waardoor je alles bij de hand hebt. In combinatie met de autostoel heb je hierdoor alles beschikbaar voor jouw kind en kunt dus niet alleen voor de veiligheid zorgen tijdens de autoritten, maar ook voor meer gemakken zorgen tijdens het uitvoeren van activiteiten. Zelfs in een kinderwagen of buggy kun je jouw kind veilig vastzetten, zodat je niet bang hoeft te zijn dat jouw kind zomaar uit de stoel valt en er vandoor kan gaan als je even niet kijkt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button