Fashion

Opvallen met een gepersonaliseerde hoodie

Wil je echt opvallen met je bedrijf of studentenvereniging? Dan is een gepersonaliseerde hoodie een perfect idee. Het is heel simpel om een sweater, vest of hoodie te laten bedrukken. Het enige wat je nodig hebt is een goed idee dat je vertaalt naar een pakkend ontwerp voor op textiel. Hoodies bedrukken, hoe pak je dat aan?

Laat een tekst of logo drukken op een hoodie

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het op een hoodie laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een slogan, een leuk citaat of een bedrijfslogo. Kies voor een vullend ontwerp of juist voor een klein logo aan de voor- of achterzijde. Het maakt niet uit waar op de trui het ontwerp moet komen te staan, er is heel veel mogelijk. Hoodies bedrukken is ook erg leuk voor een studentenvereniging of voor een familiefeest. Hoodies zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar, zodat er altijd wel één tussen zit die aan jouw wensen voldoet.

Kies je voor een gedrukte of geborduurde tekst?

Wil je dat de afdruk op jouw hoodie jarenlang mee gaat? Kies dan altijd voor een bedrijf dat bekend staat om kwalitatieve textielbedrukking zoals Hurricane. Bij Hurricane kun je terecht voor diverse soorten gepersonaliseerde textiel van polo’s tot petten en tassen. Wist je dat je naast het laten bedrukken van textiel ook kunt kiezen voor een geborduurd ontwerp? Een geborduurd logo straalt nog net iets meer luxe uit dan een bedrukte polo, al doen ze qua kwaliteit niet voor elkaar onder. Volg altijd de wasvoorschriften van bedrukte textiel, dan weet je zeker dat je er nog lang van kunt genieten.

Logo of tekst op bedrijfskleding

Gepersonaliseerde hoodies zijn niet alleen leuk voor informele gelegenheden zoals een familiefeest, met bedrukte hoodies voor je bedrijf maak je ook direct een goede eerste indruk. Bedrijfskleding met een logo wekt direct vertrouwen bij de klant, het maakt immers een professionele indruk. Voor je bedrijf ben je natuurlijk altijd op zoek naar de beste kwaliteit, want bedrijfskleding moet ondanks veelvuldig dragen en wassen lang mee gaan. Kies daarom voor kwalitatieve afdrukken op merkloze hoodies of een hoodie van een bekend merk zoals Clique, Gildan en Craft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button