Huis

Origineel: een houten kerstboom

Story Highlights
  • Een houten kerstboom is praktisch
  • Houten kerstboom in verschillende soorten
  • Denk eens aan de Spira houten kerstboom

Steeds meer zie je hout voorbij komen, niet alleen in de meubels, maar ook in de decoratie. Houten decoratie tovert iedere ruimte om naar een stoere warme plek, waar jij je thuis voelt.

Een houten kerstboom

Het is door alle houten decoratie dan ook geen verrassing dat de houten kerstboom werd geboren. Elk jaar weer op zoek gaan naar de perfecte kerstboom is verleden tijd met de houten kerstboom. Het is een mooi alternatief op een kunstboom en staat ook nog eens enorm leuk. Je hebt verschillende houten kerstbomen van warm en natuurlijk naar minimalistisch en strak. Een houten kerstboom in huis is niet alleen maar mooi maar ook enorm praktisch.

Waarom is een houten kerstboom praktisch

Een houten kerstboom is volledig aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur, hierdoor kan je de boom ook voor andere doeleinden dan kerst gebruiken. In de overige maanden kan je de houten boom decoreren aan de hand van het seizoen. In de lente kan je er met de juiste decoratie een echte eyecatcher als Paasboom van maken. Je kan de boom decoreren passend bij ieder feestje, hierdoor is de houten boom het hele jaar te gebruiken en niet meer weg te denken uit je interieur. Niet alleen is de houten boom praktisch omdat die voor meer doeleinden dan kerst te gebruiken is, maar ook omdat het minder rommel geeft dan een echte kerstboom. Met een echte kerstboom kan je er op rekenen dat de naalden eraf vallen en je dagelijks moet opruimen. Met huisdieren in huis is dit al helemaal een hele klus. Zo kan je hond er steeds tegenaan lopen of je katten er juist in gaan hangen. Bij een houten kerstboom heb je minder rommel en grote kans dat je huisdieren er niet eens aan denken erin te gaan hangen.

De verschillende soorten houten kerstbomen

Je hebt verschillende soorten houten kerstbomen, in dit artikel zal ik ze toelichten en twee merken benoemen, zodat je het verschil kan zien van de houten kerstboom. Spira en Yelka zijn twee merken die houten kerstbomen produceren. Spira staat bekend om de spiraalvormige vorm van de kerstboom en Yelka kerstbomen staan bekend om het 3D design wat lijkt op blokken van het spel Yenga. Beiden opties zijn van hout, maar toch zitten er wat kleine verschillen tussen.

Spira houten kerstboom

De Spira kerstboom is er in verschillende hoogtes, wel zijn ze allemaal in spiraalvorm. Doordat je er doorheen kan kijken is de Spira kerstboom geschikt voor zowel een grote als voor een kleine ruimte. Spira heeft nu ook een houten kerstboom die je met behulp van een speciale hanger kan laten zweven. Hang wat leuke lampjes en decoratie in de hangende kerstboom en je hebt een buitengewone eyecatcher.

Yelka houten kerstboom

Het design van de Yelka kerstboom is strak en praktisch. Ieder plankje kan zo worden neergezet hoe jij wil en aan te passen voor iedere ruimte. De kerstboom is verkrijgbaar in verschillende tinten hout. Het hout wat behandeld is met een natuurlijke olie en past bij ieder interieur. Yelka weet hoe onvoorspelbaar huisdieren en kinderen kunnen zijn, daarom kan de Yelka houten kerstboom wel tegen een stootje van de hond, je kat of je hond.

De houten kerstboom versieren

Niet alleen een echte kerstboom kan je versieren, maar een houten kerstboom ook. Geef het hout een nog warmere uitstraling met wat kerstversiering en laat de kleuren van je interieur terugkomen in de overige decoratie van de boom. Zo kan je kiezen voor de klassieke kerstkleuren, rood, groen en goud, maar ook zoals zilver, wit, paars of blauw. Je kan er ook voor kiezen om de houten kerstboom juist te versieren met andere overige houten kerstdecoratie en natuurlijk met cadeautjes.

Gerelateerde artikelen

Back to top button