HuisTuin

Samen met Geurwolkje gewapend tegen de muggen

In deze tijd kan het bijna niet dat je nog nooit gehoord hebt van Geurwolkje, maar mocht het toch zo zijn, lees dan gauw verder en leer Geurwolkje kennen! Geurwolkje is een stijlvolle Aroma Diffuser, die niet alleen mooi staat in je interieur, maar ook nog een functie als luchtbevochtiger heeft. Je vult het apparaat met de hoeveelheid water die wordt aangegeven en voegt daar wat druppels van de etherische olie toe en zet het apparaat aan. Binnen enkele minuten vult de ruimte zich met de geur naar keuze. 

Waarvoor kan je Geurwolkje gebruiken

Geurwolkje kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals de luchtvochtigheid op peil te houden in de ruimte, maar het zuivert ook de lucht en is ideaal voor aromatherapie vanwege de etherische oliën. Er zijn diverse geuren waar je uit kan kiezen en zo is er voor ieder wel wat wils te vinden. 

Geurwolkje als wapen tegen de muggen

Nu het buiten weer wat warmer begint te worden is het ook tijd weer voor muggen, die irritante beestjes die jou nachtrust verstoren en je lek willen prikken. Geurwolkje is de ideale manier om van die beestjes af te komen, niet alleen makkelijk maar ook nog eens een gezonde manier. Je maakt enkel gebruik van Geurwolkje, water en de juiste etherische olie en er is geen mug meer te bekennen en dat allemaal zonder chemische producten. 

Hoe gebruik je Geurwolkje optimaal tegen de muggen

Om ervoor te zorgen dat je slaapkamer mug vrij is, is het raadzaam om minimaal een uur voordat je gaat slapen Geurwolkje aan te zetten in je slaapkamer. Het liefst zelfs de hele nacht aan laten staan. Wanneer je Geurwolkje aan doet zorg er dan voor dat de lichten in je slaapkamer uit zijn en je deur op een kier, zo kunnen de muggen die er al zitten er makkelijk uit en door de geur van de etherische olie zullen er geen muggen meer in je slaapkamer gaan, Muggen houden namelijk helemaal niet van etherische olie geuren. 

Welke etherische olie is ideaal om de muggen te verjagen?

Over het algemeen houden muggen helemaal niet van etherische olie geuren, 5 tot 7 druppels in het water zijn voldoende voor gebruik. Er zijn een paar etherische olie tegen muggen, zoals:

  • Sinaasappel
  • Eucalyptus
  • Citroen
  • Lemongrass
  • Bergamot

Daarnaast zijn er ook wat samengestelde etherische oliën die ook geschikt zijn, zoals:

  • Morning Daisy
  • Zomerbries
  • Fris briesje
  • Lentebries

Gerelateerde artikelen

Back to top button