Huis

Sfeervol je woonkamer verlichten

Story Highlights
  • Met een dimmer wordt het sfeervoller in je huiskamer
  • Vervang de gloeilamp en kiest voor LED
  • Doe zaken met de specialist die 123led.nl heet

Heb jij thuis verlichting die wat de bediening betreft alleen aan en uit kan en alleen fel licht biedt? Dat is beslist niet nodig en dit is bovendien allesbehalve sfeervol. Met behulp van een led dimmer inbouw pas jij het licht steeds aan de specifieke situatie aan. Lees je de krant, dan kies je voor fel licht. Krijg je bezoek en wil je gezelligheid creëren? Dan kies je voor zachter licht.

Speel met licht en maak de woonkamer meer sfeervol

De mogelijkheden zijn groot als je gebruik maakt van een led duo dimmer. Deze dimmers maken het mogelijk om je woonkamer sfeervol te verlichten. De led duo dimmers zijn geschikt voor zowel fase aansnijding en fase afsnijding. Wil jij je licht dimmen, kies dan voor een fase afsnijding dimmer. Ga je led verlichting dimmen met een dimmer die alleen geschikt is voor gloei- en hallogeenlampen, dan krijg je vaak te maken met storingen en de bekende flikkerende verlichting. Kies je echter voor slimme dimmers, dan zijn de mogelijkheden echt eindeloos.

Alle dimbare hallogeen en ledlampen

Dat je kunt spelen met de verlichting in je woonkamer en die sfeervol kunt verlichten is dus te danken aan led dimmers. Zeker een duo dimmer led kan je wat dat betreft echt verder helpen. Deze dimmers zijn geschikt voor zo goed als alle dimbare hallogeen en ledlampen.  De dimmer is zowel geschikt voor fase aansnijding als fase afsnijding. De dimmer is slim en selecteert zelf welke nodig is. Dit proces kan overigens ook handmatig. Met een knop kan de dimmer dan steeds zeer nauwkeurig worden afgestemd voor precies die verlichting die jij op dat moment wenst. Bij deze led dimmer wordt een adapter set meegeleverd. Met die adapter kan de dimmer prima worden gecombineerd met zo goed als alle soorten verlichting.

Neem afscheid van de gloeilamp

Het creëren van de juiste atmosfeer hangt dus voor een groot deel af van het kiezen van de juiste intensiteit en helderheid. En als je dan toch met led dimmers aan de slag gaat dan kan dat ook een mooi moment zijn om definitief afscheid te nemen van gloeilampen en die in te wisselen voor ledverlichting. Je merkt het meteen aan de energierekening, want die neemt af. Bovendien gaat ledverlichting zeker 25 keer langer mee. De lichtkwaliteit is ten minste zo goed als dat van de gloeilamp en je gebruikt daarvoor dus slechts een fractie van de energie.

Doe zaken met 123led.nl en werk zo met een ervaren specialist

Uiteraard kunnen we ons voorstellen dat het je duizelt ondertussen. Want ineens ga je van alleen fel licht naar een duo dimmer led. Door zaken te doen met 123led.nl is die ruis zo verdwenen. Behalve de beste dimmers bieden de specialisten je namelijk ook het beste advies en vind je alle mogelijk informatie op de webshop. Dan word je al snel heel erg veel duidelijk. Reden genoeg dus om dat te doen en te kiezen voor duurzame verlichting die je heel gemakkelijk met een dimmer op precies de juiste kleursterkte brengt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button