Huis

Succesvol je huis in Antwerpen verkopen met deze tips

Je huis in Antwerpen verkopen? De beslissing nemen om je huis te verkopen is altijd lastig. Eenmaal besloten om je huis te verkopen, dan moet je jezelf afvragen: ga ik de verkoop van mijn huis zelf doen of schakel in een makelaar in? In sommige situaties kan je prima zelf je huis verkopen. Maar als je de beste prijs voor je huis wilt of een snelle verkoop dan kan je toch het beste een makelaar inschakelen.

Waarom een makelaar inschakelen?

Je wilt natuurlijk een zo hoog mogelijke prijs voor je huis krijgen. De juiste vraagprijs inschatten is erg lastig om zelf in te schatten omdat je altijd een bepaalde emotie bij het huis hebt. Een ervaren makelaar uit de omgeving van Antwerpen weet precies wat een marktconforme vraagprijs voor je huis is. Door een makelaar in te schakelen weet je zeker dat je bij verkoop de hoogste prijs voor je huis krijgt.

Het kiezen van de juiste vraagprijs zorgt ervoor dat je meer potentiële kopers aanspreekt. Door een schatting te laten maken door een makelaar weet je zeker dat je de juiste prijs vraagt. Daarnaast zorgt een makelaar voor professionele foto’s van je woning, waardoor potentiële kopers een zo goed mogelijke eerste indruk krijgen. Het plaatsen van een goed geschreven advertentie en de juiste foto’s van je huis dan worden er meer bezichtigingen aangevraagd. Meer bezichtigingen bij een reële vraagprijs zorgt ervoor dat je huis sneller wordt verkocht.

Het fijne aan een makelaar inschakelen is dat je niet zelf de bezichtigingen hoeft te doen. Dit betekent ook dat de makelaar de onderhandelingen voor je doet. Ook als de potentiële koper vragen heeft over een mogelijke verbouwing dan kan een makelaar professioneel advies geven over mogelijke verbouwingen. Een makelaar beschikt over de juiste kennis om te adviseren over (kleine) verbouwingen en hoe het zit met de nodige vergunningen.

Heylen Vastgoed voor het verkopen van je huis

Overtuigd om een makelaar in Antwerpen te zoeken voor de verkoop van je huis? Makelaar Heylen Vastgoed is een begrip in Antwerpen. Als je goed en snel je woning wilt verkopen in de omgeving van Antwerpen dan is Heylen Vastgoed absoluut een aanrader. Op HeylenVastgoed.be kan je ook een gratis schatting van je huis aanvragen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button