Overig

Support een goed doel én maak kans op een mooi geldbedrag!

Story Highlights
  • Goede doelen gerelateerd aan het kind
  • Ieder kind dient een eerlijke kans te krijgen
  • Niet de kans om kind te zijn
  • Prachtige prijzen te winnen

Wat is er nou mooier dan zelf kans maken op een prachtige geldprijs en tegelijk goede doelen voor kinderen te ondersteunen. Niets toch? Het kan als je meedoet aan Lot of Happiness. De winkans bij Lot of Happiness is één op vijf. Dat is meer dan de gemiddelde winkans bij een loterij. Over een win-win situatie gesproken. Lees snel meer over de mogelijkheden van dit goede doel.

Goede doelen gerelateerd aan het kind

Lot of Happiness werkt met 450 verschillende goede doelen. Al die goede doelen zijn zoals gezegd gerelateerd aan het kind. De goede doelen kunnen profiteren van de loterij inkomsten. Als jij deelneemt aan deze loterij, geef je bij het kopen van lot aan welk goed doel je wenst te ondersteunen. De prijs per lot bedraagt 12,50 euro, daarvan gaat zeker de helft naar het opgegeven goede doel. 

Ieder kind dient een eerlijke kans te krijgen

Lot of Happiness is van mening dat ieder kind een eerlijke kans krijgt. Daarnaast vindt men dat elke deelnemer een goed doel moet kiezen waar ze zich mee kunnen identificeren. En dat lukt! Wie een kijkje neemt bij de goede doelen die je kunt kiezen, die ziet de bekendere goede doelen als bijvoorbeeld Cliniclowns, Kika, Make a Wish en Stichting Opkikker maar stuit ook op kleinere goede doelen als bijvoorbeeld hulp voor een school in Nepal en de Stichting Muziekids. 

Niet de kans om kind te zijn

Het zou normaal moeten zijn dat elk kind precies dezelfde kansen krijgt. Hoe anders is echter de praktijk. Zelfs in Nederland krijgen meer dan 100.000 kinderen niet de kans om echt kind te zijn. Dat kan te maken hebben met ziekte, het kan eveneens te maken hebben dat de thuissituatie geen ruimte voor ontwikkeling biedt. Kijken we naar de situatie buiten onze landsgrenzen, dan gaat het om miljoenen kinderen die zich niet optimaal kunnen ontwikkelen en gewoon minder kansen krijgen. Aan de situatie probeert Lot of Happiness dus iets te doen. 

Prachtige prijzen te winnen

De prijzen? Die liegen er niet om en met deze loterij kun je heel veel prijzen winnen tot aan een geldbedrag van 500.000 euro of een miljoen euro aan toe. De winkans van de loterij is twintig procent en dat is heel erg veel als je deelneemt aan een loterij. Meedoen is gemakkelijk. Je schrijft je gewoon in op de website van Lot of Happiness en klikt op de ‘speel ook mee’ knop. Vervolgens kies je daarbij een goed doel en geef je aan hoeveel loten je wilt. De loten krijg je vervolgens per e-mail toegestuurd.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lot of Happiness | Speel bewust 18+.

Gerelateerde artikelen

Back to top button