Overig

TikTok verwijderen

Story Highlights
  • Volg de juiste stappen en verwijder je TikTok account
  • Short Video's for You
  • Neem met je smartphone een video op

Heb je wel eens van TikTok gehoord?? De kans is groot dat je er zelf ook gebruik van maakt of hebt gemaakt. Mensen die ermee willen stoppen zoeken naar TikTok verwijderen en dan kun jij eenvoudig de stappen doorlopen om je account te verwijderen. Er zijn verschillende redenen waarom jij kunt kiezen voor TikTok verwijderen, als je dan maar de juiste stappen doorloopt en zorgt dat alles netjes wordt verwijderd.

TikTok account verwijderen

Als je een TikTok account hebt, is het mogelijk dat je ermee wil stoppen. Je zoekt dan op TikTok account verwijderen. Hoe doe je dat?

  • Je gaat naar je eigen TikTok applicatie.
  • Je kikt dan op het icoontje van profiel onder in het scherm (rechts).
  • Dan klik je op de drie puntjes rechtsboven in dat scherm.
  • Kies dan mijn account beheren.
  • Je kiest dan voor TikTok account verwijderen. Zo volg je alle aanwijzingen en dan is je account verwijderd.

Wat is TikTok?

Stel je jezelf wel eens de vraag Wat is TikTok? Wij kunnen je een antwoord geven wat het is een applicatie die je kunt downloaden. Daarbij staat dan short videos for you. Je krijgt dan korte video’s in beeld die aan de hand van je interesses zijn gekozen en ook op volgers op je feed (tijdlijn). Het doel is dat je zelf ook wat gaat doen voor TikTok. Als je een antwoord hebt op de vraag wat is TikTok? Dan kun jij zelf ook eens een kijkje nemen en een filmpje maken op je telefoon.

TikTok vrienden verwijderen

Als je een eigen TikTok account hebt, dan heb je vaak ook een vriendenlijst. Is het tijd om te kijken naar TikTok vrienden verwijderen? Dit kan omdat je er teveel hebt, of omdat je bepaalde mensen niet meer in je account wil hebben staan. Het is dan raadzaam om de stappen te volgen van TikTok vrienden verwijderen. Met een paar drukken op de knop is het geregeld en kun je weer doorgaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button