Overig

Tip: Betaalbare e-learning oplossingen

Story Highlights
  • e-laearning zorg is prima betaalbaar
  • Fysieke cursus lastiger door corona
  • Cursus heeft acht thema's

In deze tijd is het niet meer vanzelfsprekend om een fysieke cursus te kunnen volgen, een online cursus is daar een goede oplossing voor! Er zijn verschillende soorten cursussen die je online kan volgen en ligt aan de sector waar je werkzaam bent. Vooral in de zorg is er veel vraag naar scholing, helemaal in deze tijd waar juist die extra paar handen nodig zijn. E-learning zorg heeft 8 thema’s en elk thema bevat modules die er dieper op ingaan.

De acht thema’s van e-learning zorg

Zo start je met de module professioneel handelen waar alle basis wordt toegelicht. Dit gaat van de basiszorg tot aan signaleren en alles omtrent medicatie veiligheid, rekenen en toedienen.  Het tweede thema over de communicatie daar wordt een onderscheidt gemaakt tussen de communicatie in de zorg en de communicatie in de gehandicaptenzorg. Omgaan met is het derde thema, deze gaat wat dieper in op de zorg, hoe er omgegaan moet worden met dementie, met een ziekte, maar ook met delier. Het vierde thema is gericht op veiligheid, van jezelf, maar ook van je cliënt, omtrent probleemgedrag, hitteprotocol en ook natuurlijk hoe er moet worden omgegaan met het coronavirus. De overige thema’s zijn gericht op activiteitenbegeleiding, het zorgplan, de zorg rond het sterven en de wetgeving.

Thema wetgeving

In het thema wetgeving wordt de meldcode uitgebreid behandeld, maar ook andere onderdelen omtrent wetgeving. De wet zorg en dwang e-learning is een belangrijk onderdeel van de thema wetgeving. Sinds januari 2020 vervangt de wet zorg en dwang de oude wet BOPZ. Het is een ingewikkeld onderwerp omdat de stappen omtrent de onvrijwillige zorg erg uitgebreid zijn. Er komen vraagstukken naar voren, zoals wanneer is het onvrijwillige zorg en aan welke voorwaarden moet worden voldaan.

E-learning voor zorgprofessionals

De e-learning van https://elearningmadeeasy.nl/ heeft al meer dan 25.000 zorgprofessionals getraind met een gemiddelde waardering van de cursisten 8+. De e-learning zorg bestaat uit complete leerlijnen voor elk functieniveau. Je krijgt een excellente service voor cursisten en voor begeleiders zonder extra kosten. Bij de e-learning kan je kiezen uit abonnementen, pakketten, en ook uit losse e-learnings. Alle prijzen zijn transparant en zonder addertjes onder het gras. Door de betaalbare e-learning is het voor iedereen nu mogelijk om bij te leren vanuit huis en op eigen tempo. De e-learning is ook te volgen op een tablet of smartphone. Zo kun je overal waar je ook bent ermee aan de slag.

Gerelateerde artikelen

Back to top button