Overig

Tips voor een kleinigheidje als dankbaarheid

Een kleinigheidje ontvangen is altijd wel leuk. Soms heb je van die momenten in je leven waar dierbaren je ergens mee uit de brand helpen, of dit nou in je privé is of op je werk. Je wil dan wel je dankbaarheid tonen, maar om dan gelijk met een groot cadeau, een etentje of een bos bloemen aan te komen is ook weer zo cliché. Juist dan is het leuk om met een origineel kleinigheidje te komen, om puur uit dankbaarheid iets geven. In dit artikel wat tips in wat voor situaties je een kleinigheidje kan geven, maar ook wat je zou kunnen geven. je geeft toch een ander soort cadeau aan je familie dan aan je collega. 

Een kleinigheidje door de brievenbus

In de meeste gevallen worden er als kleinigheid bloemen gegeven op de werkvloer, maar tegenwoordig zijn er veel meer dingen die je cadeau kan geven. Helemaal nu we in de corona tijd massaal thuis hebben gewerkt, kwamen winkels met de leukste kleinigheidjes voor de werknemers naar voren. Als je het over bloemen hebt dan is een brievenbus boeket een enorme trend. Wat tevens ook een leuk kleinigheidje om te geven is chocolade door de brievenbus. Je kan de bonbons zelf samen stellen met de favoriete smaken van jouw collega, familie of beste vriendin. 

Een kleinigheidje als aandenken

Het is ook leuk om een kleinigheidje te geven na een speciaal moment, dit kan een verjaardag zijn, maar ook een bruiloft of een babyshower. Er zijn verschillende dingen die je als aandenken zou kunnen geven. Vaak zijn dit vooral gepersonaliseerde cadeautjes, denk hierbij bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde sleutelhanger, een mok, wijnglazen, of een snijplank of onderzetters. 

Een cadeau voor kerst

Kerst is echt de periode van het jaar waar iedereen een cadeautje verwacht, vaak krijgt iedereen ook cadeautjes met kerst, maar hoe leuk is het als je kerst chocolade cadeau kan geven. Juist omdat iedereen cadeautjes verwacht en laten we nou eerlijk zijn wie zegt er nee tegen chocola? Tuurlijk is het met het kerstfeest van je familie leuker om met een cadeautje aan te komen, maar voor vrienden onderling of op de werkvloer is chocola het ideale kerstcadeau.

Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel wat leuke ideetjes opgedaan wat voor soort cadeau je kan geven als kleinigheidje. Het kan natuurlijk zo zijn dat jij echt een top cadeau als kleinigheidje weet, maar dat die er niet tussen staat. Schroom dan niet om een reactie achter te laten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button