Overig

Tips voor meer succes met online daten

Er wordt de laatste jaren veel onderzoek gedaan naar welke dating profielen het meest succesvol zijn. Want succes met online daten heeft niet alleen maar te maken met een mooie of sexy foto. Als we de reviews bekijken op Luminablog, dan zien we een aantal zaken die steeds terugkomen. Er zijn bijvoorbeeld bepaalde woorden die meer indruk maken dan anderen. Daarnaast maakt het ook uit of je op zoek bent naar een man of vrouw. In dit blog leggen we je uit wat er wel en niet werkt. Na het lezen van dit artikel zal ook jij meer succes hebben met online daten. 

Gebruik de juiste woorden

Bij beide geslachten blijkt dat er wordt gezocht naar profielen met woorden die vriendelijk zijn en authentiek over komen. Vrouwen voelen zich het meest aangetrokken tot mannen die zichzelf omschrijven als open, warm en attent. Mannen voelen zich het meest aangetrokken tot vrouwen die zichzelf omschrijven als lief, attent en gemakkelijk in de omgang. Uit de Novamora ervaringen is op te maken dat singles met deze woorden op hun profiel, meer dan gemiddeld succes hadden. Ongeacht de foto die er op hun profiel staat. 

Kies de beste datingsite

Voordat je veel tijd steekt in het maken van een mooi profiel, is het handig om eerst de meest geschikte datingsite of app te vinden. Want ieder platform heeft zo zijn eigen doelgroep. Wil je een lange relatie, en wil je op een romantische date om jouw nieuwe partner beter te leren kennen? Of ben je juist op zoek naar een kortstondige, no strings attached sexy fling? Gebruik het Luminablog om meer te weten te komen over de verschillende dating sites. Kies dan een dating site die het best bij jou past en maak een leuk profiel aan. 

Wees positief

Positiviteit is aantrekkelijk. Houdt het profiel daarom altijd luchtig, vrolijk en benadruk de mooie kanten van jouw persoonlijkheid. Mocht je negatief, behoeftig en afhankelijk overkomen, dan schrikt dit potentiële partners af. Veel singles zijn zelfs bang voor een relatie waarin ze zich misschien belast gaan voelen door hun partner. In plaats daarvan zoeken we partners wiens karaktereigenschappen ons ten goede komen, niet uitputten. Denk daarom goed na wat je op jouw profiel schrijft en maak het niet te lang.

Eerlijkheid wint altijd

Onderzoek toont aan dat mensen de neiging hebben om te vallen voor mensen die op zichzelf lijken als het gaat om wat ze van een relatie willen. Als je eerlijk bent over wat je wilt en wie je bent, is de kans groter dat je mensen ontmoet die goed bij jou passen. Dit zie je ook terug bij de Novamora ervaringen waar eerlijkheid veel wordt genoemd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button