Huis

Top 3 trends voor gordijnen in 2021!

Story Highlights
  • Okergeel is ook de trend in 2021
  • Een oude bekende is terug met een velours gordijn
  • Gemak dient de mens en dus kies je in 2021 voor een smart rolgordijn

Tegenwoordig is geen gordijn meer gelijk. De mogelijkheden voor deze manier van raamdecoratie zijn indrukwekkend groot geworden en het is nog een behoorlijke klus om dat gordijn te vinden dat bij jouw wensen aansluit. Wij van Inspirationblog.nl weten al wat de trends voor gordijnen in 2021 worden. Dat delen we hier graag met jou.

Een nog beter jaar voor de kleur okergeel

Laten we met een blijvertje beginnen, als we doelen op de kleur okergeel. Okergeel was trendy in 2020 en wordt dat opnieuw in 2021. Okergeel blijft dus en is een kleur gordijnen die eigenlijk en best verrassend overal prima bij past. Zeker als je een houten vloer hebt en je combineert dit met gordijnen in welke vorm dan ook maar wél in okergeel dan is het eigenlijk al helemaal goed. Het is de kleur die hier dus het verschil maakt. De verwachting is dat okergeel er in 2021 nog beter uit zal springen. We gaan het beleven in 2021.

Gemak van het elektrische rolgordijn

Een trend voor gordijnen 2021 is het elektrische rolgordijn. Rolgordijnen kopen betekent in 2021 kiezen voor gemak. Klik hier om jouw rolgordijn zelf 100% naar wens samen te stellen. Het is heerlijk comfortabel en het bedieningsgemak is echt indrukwekkend. Kies je voor de juiste uitvoering dan is de motor fraai weggewerkt in de buis van het rolgordijn en daardoor is een smart rolgordijn niet te onderscheiden van een regulier rolgordijn. De elektrische variant heeft een 230v motor. Je hebt daarbij steeds de vrije keuze wat betreft de kleur van de stof, of je al dan niet nog zijbegeleiding wenst en of je een afstandsbediening of een schakelaar wilt. Voor het ultieme gemak ga je natuurlijk voor de afstandsbediening. Dan hoef je de heerlijke luie stoel helemaal niet meer uit. En dat is toch wat we met elkaar willen.

De oude bekende, het velours gordijn op maat

Kijken we naar een andere trend voor gordijnen voor 2021, dan komen we eigenlijk uit bij een oude bekende. Want zo mag je een gordijnen velours toch best noemen. Let wel, het velours gordijn moet wel op maat gemaakt zijn in 2021. Velours is een prachtige luxe stof met een lichte glans. Het gordijn heb je in ring of plooi en doorgaans vind je velours gordijnen in de huiskamer maar zeer ook in de slaapkamer. Je kunt er vanuit gaan dat de gordijnen een kwart licht doorlatend zijn en dat kan prima in de slaapkamer. Helemaal donker heb je het niet, maar velours gordijnen maken het voldoende donker voor een prima nachtrust.

De trends die we gaan zien in 2021 zijn dus:

  • gordijnen in de kleur okergeel
  • De terugkeer van het velours gordijn
  • De opkomst van het elektrische rolgordijn

Gerelateerde artikelen

Back to top button