Tuin

Trend: houten loungesets

Story Highlights
  • Houten loungesets sterk in opmars
  • Zeker teakhout is erg in trek
  • Zo tank je extra vitamine D

Steeds meer willen we dat comfort zich niet alleen beperkt tot in het huis, maar zich ook uitbreidt richting de tuin. Daar speelt comfort dus ook een steeds grotere rol. Als we denken aan comfort in de tuin, dan denken we onwillekeurig meteen aan loungesets. Je hebt deze sets in tal van verschillende uitvoeringen. Populair zijn loungesets in hout, specifiek die van teakhout.

Een loungeset misstaat in geen enkel tuin, zeker die van hout niet

Het maakt niet uit hoe je tuin er uit ziet, een loungeset past simpelweg in alle tuinen. Je hebt zeer grote sets en minder grote sets; dat kan het probleem tegenwoordig dus niet meer zijn. Een loungeset is altijd inpasbaar. Hoe dan ook. Loungesets bieden ontzettend veel comfort. Het is een comfort dat andere tuinmeubelen je niet kunnen bieden. Je ligt heerlijk languit in de tuin bij te komen van een lange dag werken, je drinkt er even gemakkelijk een borrel op met een stel goede vrienden.

Voordeel is dat ze prima bestand zijn tegen de Nederlandse weersomstandigheden

De variatie is groot als je op zoek gaat naar een loungeset die geschikt is voor jouw tuin. Daarbij valt op dat er steeds meer loungesets van hout zijn. Het heeft daarmee de leidende positie van aluminium overgenomen. Dat geldt specifiek voor loungesets die van teakhout gemaakt zijn. Het voordeel van dit soort hout is dat je het gemakkelijk heel het jaar buiten kunt laten staan. Ze zijn prima bestand tegen de weersomstandigheden en kunnen dus prima tegen een regenbui.

Vergeet zeker niet om passende kussens  bij de loungeset aan te schaffen

 Ook een loungeset van teakhout misstaat in geen enkele tuin. Met een loungeset van teakhout kun je straks in de zomermaanden weer onbeperkt vitamine D tanken. Want dat is het grote voordeel van de loungesets; je gaat vaker en ook langer buiten zitten. En dat is goed voor iedereen. Als u besluit een loungeset van teakhout te kopen, vergeet dan zeker de kussens niet. Want die zijn zoals je weet erg belangrijk om het comfort verder te optimaliseren.

Denk aan een kussenhoes en aan leuke kleedjes en andere accessoires

Ook wat betreft de kussens heb je wat te kiezen. Zowel qua kleur en dessin is er ontzettend veel moois beschikbaar tegenwoordig. Ook nu kun je kiezen voor kussens die tegen het weer in ons land bestand zijn. Vergeet ook een kussenhoes niet en kleed de loungeset verder aan met kleedjes en andere leuke accessoires.

Gerelateerde artikelen

Back to top button