Tuin

Tuinverlichting inspiratie

Story Highlights
  • Solar verlichting aan indrukwekkende opmars bezig
  • Wand- en hanglampen zonder energieverbruik
  • Het aanbod dieren en bloemen neemt nog steeds toe

Geen gedoe met kabels en snoeren en een lagere energierekening. Het zijn zomaar wat voordelen van het gebruik van solar tuinverlichting. Werken met solar verlichting is het helemaal en niet voor niets wordt het aanbod steeds groter en vooral ook mooier. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Het beste wat er is op het gebied van solar verlichting

Als je echt inspiratie op wilt doen, dan moet je de website www.enjoythesun.nl echt eens raadplegen. Daar vind je zo ongeveer het beste wat beschikbaar is op het gebied van solar tuinverlichting. Het aanbod is groot en je hebt deze verlichting op zonne-energie tegenwoordig in de vorm van tafellampen, solar hanglampen, solar snoerverlichting, staande- en wandlampen en heel erg veel solar bloemen- en dierenlampen. Je weet wel, de oogjes van de beestjes die zo mooi licht geven.

Gemakkelijk en een lagere energierekening

Het gemak van solar tuinverlichting is iets dat iedereen aanspreekt. Je hebt geen gedoe met snoeren en stopcontacten. Wat je doet is meteen nadat je een solar lamp voor in de tuin gekocht hebt is het op een zonnige plek in je tuin plaatsen. Laat ze met de knop op OFF twee, drie dagen volledig opladen, Vervolgens schakel je de ON knop in en je ziet dat de lamp verlichting geeft op het moment dat het donker wordt. Je kunt de knop daarna overigens gewoon op ON laten staan.

Enorm breed aanbod

Het is nog erg lastig om zomaar even wat solar tuinverlichting aan te schaffen. Zo breed is namelijk het aanbod. De tafellampen bijvoorbeeld, heb je in tal van verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld in de vorm van kaarslicht, cilinderverlichting of een lamp met een retro bloemenmotief. Ook het aanbod hanglampen mag er zijn en is met de tijd steeds groter geworden. De retro hanglamp is gewilde verlichting voor in de tuin geworden net als de verlichting van glas en verlichting in lampionvorm.

Kies je ook voor de kip en de koe?

Kies je voor solar tuinverlichting, dan kun je niet om de bloemen en de dierenverlichting heen. Zij maakten solar tuinverlichting zo groot als het nu is. Het aanbod bloemen en dieren neemt overigens nog steeds toe. Was er bij de dieren in eerste instantie vooral sprake van een uil of kikker, nu heb je ook de verlichte hond en kat en zijn zelfs een kip en koe beschikbaar. Dat geldt ook voor de bloemen. Van roze dahlia tot lelie en van gele narcis tot sneeuwvlokje, je maakt er ook jouw tuin een stuk leuker mee.

Gerelateerde artikelen

Back to top button