Fashion

Veelzijdige kleding voor jouw kind!

Story Highlights
  • WE Fashion is er voor jong en oud
  • Je vindt de winkels in heel het land
  • Maak gebruik van de maattabel

Kleding voor kinderen moet gaaf zijn, hip en uniek. Dat gecombineerd met duurzaamheid brengt je bij WE Fashion.

Hip aanbod

WE Fashion verkoopt kleding voor groot en klein, jong en oud. De afdeling voor kinderkleding is behoorlijk uitgebreid en heeft een hip aanbod voor peuters vanaf 2, kleuters en tieners.  Zowel jongens als meisjes vinden er zeker jeans, sweaters, T-shirts of wat dan ook die passen bij hun eigen stijl.

Kinderen groeien als kool, hun kleding is al snel te klein. Misschien is het niet nodig om voor hen de laatste nieuwe mode te kopen. WE Fashion biedt daarom ook collecties aan van de vorige seizoenen. De kwaliteit is natuurlijk perfect, net als van de nieuwe collecties. De hip-factor is doorgaans nog even hoog, maar het prijskaartje ziet er veel beter uit.

Overal winkels

De winkels van WE Fashion zijn over heel Nederland verspreid. Bovendien zijn er ook vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Via de winkelzoeker op de website, kan je makkelijk terugvinden welke locatie voor jou het best bereikbaar is. Zoals elke eigentijdse winkel heeft WE Fashion natuurlijk ook een webshop. Naast het aanbod dat je in de winkels vindt, kan je online ook exclusieve kleding kopen die niet in de winkel te krijgen is.

Om je te helpen bij het kiezen van de juiste maat, staat er op de website een maattabel. Mocht het gekochte kledingstuk toch niet passen of is het niet wat je er van verwachtte, dan kan je het binnen de 60 dagen retourneren. De terugbetaling volgt dan binnen de 2 weken, zonder discussie.

Duurzaam produceren

WE Fashion vindt het belangrijk dat kleding in het algemeen en kinderkleding in het bijzonder zo duurzaam mogelijk geproduceerd wordt. Zorgen voor onze planeet en die in stand houden voor de volgende generaties zijn geen loze woorden. Het bedrijf tracht haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom gebruiken ze katoen dat op een verantwoorde wijze wordt geteeld, werken ze aan het verminderen van de CO2-uitstoot en recycleren ze het kledingafval. Verder houdt WE Fashion ook rekening met de arbeidsomstandigheden in de fabrieken waar de kleding gemaakt wordt. Het welzijn en de gezondheid van de arbeiders zijn net zo goed een aspect van duurzaamheid.

Gerelateerde artikelen

Back to top button