Huis

Verander je interieur met goedkope vloertegels!

Story Highlights
  • Vloertegels zijn zeer aantrekkelijk geprijsd
  • Heerlijk koel in de zomer en warm in de winter
  • Gemakkelijk schoon te houden

Als jij je interieur wilt veranderen en een boost wilt geven, dan kun je dat prima bewerkstelligen met goedkope vloertegels. Tegels zijn uitermate geschikt voor in de woonkamer, de badkamer, maar ook voor in de gang en zelfs voor in de garage. Zo kun je dus heel het interieur aanpakken met vloertegels.

A-kwaliteit voor een betaalbare prijs

De vloertegels heb je in alle mogelijke formaten waarbij de 90 bij 90 vloertegels en die van 60 bij 60, 30 bij 60 en 45 bij 45 centimeter als de standaard gelden. Populaire kleuren vloertegels zijn antraciet, lichtgrijs, donkergrijs, beige, wit, zwart en bruin. Vloertegels is niet de duurste vorm van vloerbekleding, zelfs de gecertificeerde vloertegels van A-kwaliteit uit landen als Italië, Spanje, Duitsland koop je zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen.

Heerlijk koel in de winter

Behalve dat de vloertegels gewoon fraai zijn en je interieur een bepaalde uitstraling geven, biedt het leggen van vloertegels nog veel meer voordelen. Zo zijn negen van de tien vloertegels prima te combineren met vloerverwarming.  Van vloertegels is bekend dat ze prima in staat zijn om warmte te geleiden. In de zomer daarentegen, blijven ze juist heerlijk koel. Met vloertegels haal je bovendien een zeer duurzaam product in huis én een product dat zeer gemakkelijk in onderhoud is.

Gemakkelijk in onderhoud

Een ander voordeel is dat vloertegels prima tegen een stootje kunnen. Ook over het onderhoud en het schoonmaken hoef jij je niet  druk te maken. Dat gaat allemaal erg gemakkelijk.  Heb je een kleinere kamer die je met vloertegels een boost wilt geven? Kies dan voor wat grotere tegels. Dat geeft een prachtig effect namelijk.  Houd er wel rekening mee dat een vloertegel nog best een glad kunt zijn. Om dat uit te sluiten zou je bijvoorbeeld voor tegels met reliëf kunnen kiezen. Anti slip is ook een optie als je het zekere voor het onzekere wilt nemen.  Om te voorkomen dat je voegen meteen vuil worden, kun je beter een donkere voeg kiezen en als je geen kille vloer wenst, kies dan voor een uitvoering in houtlook of kies voor een warmere tint.

Gerelateerde artikelen

Back to top button