Huis

Verkoeling in huis tijdens warme dagen

Story Highlights
  • Sluit vroegtijdig je gordijnen
  • Honeywell en Dyson hebben prima aircoolers
  • Ook de luchtkwaliteit wordt zo verbeterd

Niets is vervelender dan dat je tijdens de warme zomerdagen ook in je huis die warme deken constant voelt. Daar is echter gelukkig iets aan te doen. Wij vertellen je hier hoe je het in huis toch nog enigszins aangenaam krijgt.

Sluit vroegtijdig je ramen

Weet je dat het de komende dagen warm wordt? Sluit dan vroegtijdig je gordijnen en laat die ook dicht. Dat voorkomt al dat er teveel warmte en zonlicht je huis binnendringt. Is het al warm in je woning en heb je een ventilator? Zet die dan aan en zet er een fles met koud water voor. Meteen zal de lucht een stuk aangenamer aanvoelen. Wil je echt frissere en koelere lucht, richt de ventilator dan op een open raam om de klamme, warme lucht er uit te drijven.

Ook de luchtkwaliteit wordt verbeterd

Beter is het echter om voor een Honeywell aircooler te kiezen. De aircoolers van Honeywell zijn energiezuinig en zeer krachtig. Deze aircooler heeft een bovenladend ijsvak die koud water naar het honingraat koelmembraam voert. Daardoor zal de luchttemperatuur duidelijk dalen in je huis. Daarnaast beschikt een aircooler van Honeywell over een ionisator. Dat betekent dat ook de luchtkwaliteit door toedoen van deze aircooler verbeterd wordt. De moderne aircoolers van tegenwoordig zijn perfect om het thuis en op kantoor een stuk aangenamer te maken. Ze beschikken, ongeacht wel merk, vaak over een afstandsbediening en hebben verschillende snelheden.

Op elke gewenste temperatuur

Nog een mooi voorbeeld van een aircooler die de temperatuur aangenamer maakt is wel de Dyson aircooler. Nog meer dan andere aircoolers is deze aircooler in staat de lucht te reinigen. Sterker nog, het weet 99,95 procent allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht te halen. Dyson gebruikt de Air Multiplier technologie. Dit zorgt voor gelijkmatige oscillatie en een verreikende luchtstroom. Je stelt de aircooler op elke gewenste temperatuur in en behalve verkoelen kan het apparaat eveneens verwarmen.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button