HuisTuin

Verschillende soorten barbecues

Story Highlights
  • Weber is een sterk en gerenommeerd merk
  • Barbecues in allerlei soorten en maten
  • Denk eens aan de Pellet Grill

Als het straks weer wat warmer wordt buiten en we weer richting de zomer gaan, dan denken veel mensen toch al weer stiekem aan de barbecue en de gezelligheid die dit met zich meebrengt. De mogelijkheden van de hedendaagse barbecue zijn groot, zeker ten opzichte van vroeger toen je echt veroordeeld was tot houtskolen. Niets mis mee, maar het kan veel gemakkelijker tegenwoordig. Heel erg veel gemakkelijker zelfs. Bovendien dient gemak de mens.

Mooi aanbod van het sterke merk Weber

Binnen de aanbieders van barbecues, en dat zijn er nogal wat, neemt Weber een speciale plek in. Heel veel mensen kennen Weber, een merk dat functionaliteit koppelt aan veelzijdigheid en dat altijd van de meest hoogwaardige materialen is gemaakt. Een Weber barbecue koop je overal. Weber Amersfoort? Kijk dan bijvoorbeeld maar eens bij Eurofleur. Daar hebben ze een mooi aanbod van dit sterke merk.

Altijd een barbecue die bij jou en je tuin past

Het aanbod barbecues is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het assortiment is groot en het is maar net wat je zoekt. De romantici zullen nog steeds graag op ‘ouderwetse’ manier willen barbecueën, een nieuwere garde zal wellicht sneller willen opteren voor een snellere elektrische uitvoering. Het is allemaal beschikbaar. Zo koop je nog steeds een briketten barbecue maar koop je net zo goed een luxe tuinkeuken met een geïntegreerde barbecue. Je vindt dus altijd precies die barbecue die je wenst en die bij jou en je tuin past.

Enorm aanbod aan barbecues

Barbecue kopen? Je kunt dan ook eens denken aan een Pellet Grill, een grill die wordt gestookt met speciale pellets. Deze pellets zijn in de praktijk dertig procent zuiniger dan welk ander hout dan ook. Bovendien weet je zeker dat je steeds te maken hebt met 100 procent puur hout. Er is dus geen sprake van toevoeging van schors bijvoorbeeld. Kies je voor een Pellet Grill, dan kies je voor een uniek brander systeem. De moderne uitvoeringen hebben een digitaal display en je kunt zo de exacte temperatuur van het vlees bepalen. Vlees uit een dergelijke grill smaakt altijd beter dan van welke andere barbecue dan ook. Van deze grill ondervind je geen hinder. Plaats je de grill in de eco mode, dan werkt ie namelijk fluisterstil. De Pellet Grill tekent wel de ontwikkeling van de barbecue de afgelopen jaren. Ga maar kijken, je weet niet wat je ziet. Zoveel verschillende soorten barbecues zijn er tegenwoordig namelijk beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button