Huis

Voeg extra textuur en stijl toe aan uw kamer door uw gebiedsdekens in lagen op te bouwen

Er zijn veel redenen om een ruimtekleed aan uw huis toe te voegen. Vloerkleden brengen comfort en warmte in een kamer. Als het goed gedaan is, kunnen ze helpen om uw meubels en huisdecor te gronden en een afgewerkte, door de ontwerper goedgekeurde look aan uw kamer toe te voegen. En als uw ruimte een update nodig heeft, zijn vloerkleden een eenvoudige manier om een nieuwe textuur, stijl en patroon aan uw ruimte toe te voegen. Met al deze voordelen, waarom zou je het bij één ding laten? Lees verder om te leren hoe u de stijl kunt verdubbelen door vloerkleden in uw huis in lagen te leggen.

Vloerbedekking voor gelaagde ruimtes

U hebt een vloerkleed in uw kamer, of u bent van plan een nieuw vloerkleed te kopen om uw ruimte te actualiseren. Waarom heeft u er nog een nodig? Nou, er zijn verschillende redenen om gebiedsdekens te leggen. Hier zijn er een paar:

  • Krijg de getextureerde look. Het leggen van meerdere oppervlaktetapijten is een geweldige manier om een zachte, getextureerde en unieke look in uw ruimte te bereiken die perfect is voor een verscheidenheid aan ontwerpstijlen, zoals een casual boerderijtapijt en knusse Scandinavische ontwerpen. Combineer natuurlijke materialen en zachte stoffen en het is een look die ook ideaal is voor comfortabele, door Hygge geïnspireerde ruimtes.
  • Voeg daar zachtheid aan toe. Een andere reden om een vloerkleed te leggen is om een extra kussen toe te voegen aan een kamer, wat perfect is voor een kinderkamer of kinderkamer, of zelfs je eigen slaapkamer, zodat je elke ochtend na het wakker worden op een warm en gewatteerd oppervlak kunt stappen.
  • Gebruik een klein vloerkleed. Om ervoor te zorgen dat een vloerkleed in een ruimte past en een aanvulling vormt op het ontwerp, is het belangrijk om een vloerkleed te gebruiken dat de juiste maat heeft voor uw ruimte. In feite gebruiken veel mensen een vloerkleed dat te klein is, en het kan ertoe leiden dat de ruimte er onsamenhangend uitziet. Een goede vuistregel: ten minste twee van de voeten van alle meubels in de conversatieruimte van uw woonkamer moeten op uw vloerkleed worden geplaatst. Als u een klein vloerkleed hebt waarvan u houdt, maar dat niet groot genoeg is om in een grote ruimte te laten zien, overweeg dan om het als bovenlaag over een groter vloerkleed te gebruiken.
  • Bespaar geld. U kunt er om budgettaire redenen ook voor kiezen om tapijten te leggen, waarbij u een goedkoper vloerkleed als grotere basislaag gebruikt en een duurder, handgeknoopt wollen tapijt als brandpunt op de toplaag.
  • Verander uw ontwerp. Met een gelaagd tapijtontwerp is het eenvoudig om je basislaag te behouden en het kleinere tapijt met de bovenkant te verwisselen als je behoefte hebt aan een ontwerpupdate, misschien seizoensgebonden of gewoon als je ruimte een opfrisbeurt nodig heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button