Fashion

Warme winter met de Fleece badjas

Story Highlights
  • Fleece badjas
  • Kou tegengaan
  • Een warmere winter
  • De badjas
  • Het verschil
  • Eigen ervaring

Het wordt steeds kouder, ook in je huis. Er zijn veel manieren om dit op te lossen, bijvoorbeeld de kachel aan, een trui aantrekken of deze fleece badjas. Heerlijk wegkruipen in deze badjas in de winter. Warm, zacht en mooi, het is helemaal perfect voor deze kille temperaturen.

Kou

De winter komt er weer aan, kou, kou en nog eens kou. Hoe lekker is het om eventjes op te warmen in de heerlijke Fleece badjas? Na de warme douche, het hete bad of de ontspannende sauna, het kan allemaal! Ook is deze badjas perfect om te relaxen in je huis. Een zachte stof die je warmhoud, terwijl jij geniet van een heerlijk kopje thee of koffie. Op de bank, in bed of zelfs achter het bureau is de badjas heerlijk om in weg te kruipen, altijd raak dus.

Een warmere winter

Naast deze lekkere badjas zijn er nog vele andere manieren om warm de winter door te komen. De makkelijkste oplossing is natuurlijk de kachel aan. Dit is meteen wel het minste milieuvriendelijk en daarom zijn hier andere oplossingen. Zo voorkomt een kleed of tapijt op de vloer dat het minder snel afkoelt in huis. Een gezellig kaarsje aan is daarnaast erg praktisch en nog leuk ook!

De badjas

Dit zachte kledingstuk heeft naast een zachte stof, ook een grote hoodie. Lekker om je hoofd warm te houden als het echt koud is. Net als bij de normale badjas heeft deze ook een koord om hem stevig vast te knopen om je middel. Erg praktisch om geen kou door te laten, waardoor je altijd warm blijft.

Het verschil

De Fleece badjas is nog lekkerder dan de normale badjas. Door de fleece blijf je prima warm door de isolerende werking. Fleece staat bekend om het snel opwarmen, dankzij het synthetische materiaal. Verder is het zacht, enorm zacht. De betekenis van het Engelse woord ‘fleece’ is niet voor niets ‘vacht’. De stof voelt niet alleen lekker aan voor jou, maar ook voor de ander tijdens het knuffelen!

De voordelen

Nooit meer hoeven kou leiden na het opstaan, of in de donkere avond door deze heerlijke badjas. Het is daarnaast ook goed voor het milieu, je hoeft de kachel niet aan te zetten én het bespaart op de energierekening. Naast al de voordelen voor het gebruik ziet het er ook nog eens leuk uit. Een fluffy badjas die schattig staat bij iedereen, perfect.

Eigen ervaring

Zelf heb ik deze heerlijke badjas vorige winter aangeschaft. Ik was er erg blij mee en raadt het anderen zeker aan! Het is heerlijk om in deze badjas te kruipen, omdat het zo zacht op je huid voelt. Er is helaas wel één nadeel, als je er eenmaal inzit wil je er echt niet meer uit komen. Hij zit zo lekker dat het bijna een verslaving is.

Deze badjas is dus zacht, warm en mooi om te dragen. Het zit niet alleen lekker, maar is ook goed voor het milieu en jouw knuffelpartner. Waar wacht je nog op?

Gerelateerde artikelen

Back to top button