Huis

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een verhuizing?

Ga je binnenkort verhuizen? Dan is het wel fijn om te weten welk kostenplaatje daaraan vastzit. Uiteraard spreekt het voor zich dat hoe meer je zelf doet, hoe minder het kost. Maar wat kost een professionele verhuizer eigenlijk? Of hoeveel ben je kwijt om een busje te huren? Heb je bovendien al gedacht aan het aanschaffen van dozen, verpakkingsmateriaal en verhuisdekens? Allemaal zaken die geld kosten, waardoor het ongemerkt een duurder grapje wordt dan je dacht.

Wat kost een verhuisservice?

Wil je zelf liever geen gedoe en alles door een professioneel verhuisbedrijf laten doen? Dan ben je al gauw zo’n 30-35 euro per uur kwijt per verhuizer. Daarnaast betaal je minstens 40 euro per uur voor een verhuiswagen, en dan heb je nog niet eens de verhuisdozen in huis. Liever goedkoper? Dan kun je overwegen om verhuisbedrijf Studentverhuisservice in te schakelen. Dit is een vlot team van jonge studenten, die je voor een aantrekkelijke prijs maar al te graag helpen. Ze werken net zo snel en professioneel als een ervaren verhuisbedrijf, maar dan veel goedkoper. Zo hou je de kosten verhuisbedrijf laag, en hou je meer geld over voor andere zaken.

Wat kost inpakmateriaal ongeveer?

Een goede verhuisdoos kost minstens €1,50, ongeacht waar je hem koopt. Is de doos goedkoper? Dan kun je ervan uitgaan dat de kwaliteit wellicht niet is wat je ervan had gehoopt. Moet je veel kostbare spullen vervoeren? Kies dan zeker niet de eerste de beste verhuisdozen, maar exemplaren met een verstevigde bodem. Zo weet je zeker dat je spullen er niet uitvallen. Voor zo’n 10 euro kun je daarnaast een rol bubbeltjesplastic kopen, waarmee je al je spullen netjes verpakt. Liever geld besparen? Op tijd oude kranten opsparen is een handige manier om aan gratis verpakkingsmateriaal te komen! Liever een beter beschermende laag om je kostbare servies heen? Bedenk je dan dat je ook veel theedoeken, handdoeken en kleding moet inpakken. Als je deze gebruikt om je servies, vaasjes en andere kostbaarheden in te rollen sla je twee vliegen in één klap!

Besparen op de verhuizing

Er zijn diverse manieren waarop je (flink!) kunt besparen op je verhuizing. Allereerst door verhuisbedrijf Studentverhuisservice in te schakelen natuurlijk, maar dat is niet de enige manier. Pak zoveel mogelijk zelf in, huur verhuisdozen in plaats van ze te kopen, vraag vrienden en familie om hulp en zet de spullen klaar zodat het zo min mogelijk tijd kost. Kies je ervoor een verhuisbedrijf in te schakelen? Dan is het goed om te weten dat dat doordeweeks vaak goedkoper is dan in het weekend! Daar had je vast nog niet bij stilgestaan, toch?

Gerelateerde artikelen

Back to top button