Fashion

Zelf een hoodie laten bedrukken? Stappenplan!

Ben jij op zoek naar een uniek kledingstuk? Wil je niet kopen wat iedereen al aan heeft? Wat dacht je van zelf hoodies bedrukken? In het bedrijfsleven wordt dit op grote schaal gedaan om er voor te zorgen dat de bedrijfsnaam en logo goed naar voren komt. Maar hier hoeft het niet bij te blijven. Het is namelijk erg leuk om je eigen hoodie te bedrukken met een ontwerp dat je zelf kiest. Zo kun je bijvoorbeeld samen met een groep vrienden of vriendinnen dezelfde kleding dragen. Wil je weten hoe dit proces in zijn werk gaat? Wij vertellen het je in dit blogartikel!

Kies een ontwerp uit

Voordat je gaat beginnen met truien bedrukken, heb je een goed ontwerp nodig. Je kunt er voor kiezen om een logo te nemen en deze op de hoodie te laten bedrukken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een geheel ontwerp zelf te maken. Er zijn hier enorm veel mogelijkheden voor. Iedere kleur hoodie is namelijk te bedrukken. Ook het bedrukken zelf heeft meerdere mogelijkheden voor kleur en vorm. Het ontwerp dat je maakt upload je gemakkelijk in de online tool. Hierin ga je het ontwerp op de hoodie plaatsen en hem eventueel nog verder bewerken.

Juiste kleuren en tekst

Heb je het ontwerp op de hoodie staan? Dan is het van belang dat je de juiste kleuren uitkiest. De hoodie zelf hoeft namelijk niet wit of zwart te zijn, maar komt in alle kleuren die je kunt bedenken. Het is daardoor van belang dat je kijkt of de kleuren passen bij de kleur van hoodie zelf. Is dit niet het geval? Dan kies je gemakkelijk een andere kleur. Ook het model van de hoodie kies je gemakkelijk zelf. De keuze kan bijvoorbeeld zijn met rits, zonder rits, unisex of juist voor mannen of vrouwen. Tot slot kun je in de online bewerk tool ook een tekst toevoegen aan de trui. Deze hoef je daardoor niet zelf te ontwerpen.

Afmetingen en plekken bepalen

Heb je het juiste ontwerp en de juiste tekst gevonden? Dan ga je kiezen voor de afmetingen. Het is slim om een stukje papier op een trui te leggen die je al hebt. Zo maak je het namelijk visueel voor jezelf en weet je zeker of het de juiste grootte is. Daarnaast gebruik je de online ontwerptool om de grootte makkelijk aan te passen. Ook hier zie je een voorbeeld van hoe het er uit kan komen te zien. Wil je de voor- en achterkant bedrukken? Dat kan zeker! Hiervoor draai je de hoodie gemakkelijk om in de ontwerptool. Heb je je ontwerp voor de bedrijfskleding helemaal af? Dan kun je de truien laten bedrukken! Hiervoor hoef je enkel verder te klikken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button